Norwegian Cruise Line drijft dit najaar capaciteit fors op

Norwegian Cruise Line keert dit najaar terug met acht schepen. Norwegian Joy verzorgt vanaf 19 oktober vanuit Miami vijf tot elf dagen durende Caraïbische reizen. Norwegian Breakaway vaart vanaf 24 oktober weekcruises naar Bermuda vanuit New York. Pride of America biedt vanaf 6 november zevendaagse reizen tussen de eilanden van Hawaï aan vanuit Honolulu. Norwegian Bliss vaart vanaf 7 november vanuit Los Angeles naar de Mexicaanse Rivièra. Norwegian Encore biedt vanaf 14 november reisroutes van zeven nachten aan van Miami naar het Caraïbisch gebied. Vanaf 20 november verzorgt Norwegian Escape voor het eerst cruisen vanuit Orlando (Port Canaveral) naar de Caraïben. Norwegian Pearl biedt vanaf 23 december 2021 afvaarten aan vanuit Miami naar het Panamakanaal, de Bahama’s en de Caraïben.

Vanaf 20 januari 2022 wordt Norwegian Jewel het eerste schip in de vloot dat cruises door het Panamakanaal aanbiedt vanuit Panama City. Norwegian Sun vaart vanaf 28 januari 2022 voor het eerst in Azië met cruises vanuit Hongkong, Singapore en Bangkok. Norwegian Spirit maakt vanaf 9 februari 2022 twaalfdaagse reizen in Australië en Nieuw-Zeeland vanuit Sydney en Auckland.

Harry Sommer, president en CEO van Norwegian Cruise Line. “Ik ben zo blij dat we eindelijk teruggaan naar datgene waar we het meest van houden. We hebben altijd gezegd dat we ons niet wilden haasten om weer te gaan varen, maar dat we terug zouden komen als we dachten dat we dat veilig konden doen met behoud van onze onvergelijkbare gastervaring. Geleid door de wetenschappelijk onderbouwde protocollen van ons Sail Safe gezondheids- en veiligheidsprogramma en in samenwerking met onze bestemmingspartners en een verscheidenheid aan bestuursorganen, blijven we constante inspanningen leveren om weer veilig te cruisen.”

© foto Norwegian Cruise Line

Klik hier voor meer nieuws