MSC Seashore ontvangt eerste klanten

MSC Seashore is aan haar eerste commerciële afvaart in de Middellandse Zee begonnen en wordt daarmee officieel het 19de schip van MSC Cruises. Het cruiseschip is het eerste vaartuig van de Seaside Evo-klasse. Het is 339 lang en biedt plaats aan maximaal 5.632 passagiers. Gasten kunnen dit zomerseizoen onder meer inschepen op vrijdag in Barcelona, op zaterdag in Marseille en op zondag in Genua. Het schip bezoekt verder Napels, Messina en Valletta.

Blikvangers van het schip zijn de volledig hertekende Chef’s Court en de nieuwe entertainmentlounge Le Cabaret Rouge. Ook de Waterfront Promenade werd aangepast. Ze is nu 540 meter lang en omvat tevens restaurants zodat mensen de mogelijkheid hebben om buiten te eten. MSC Yacht Club wordt met haar 2.000 m² de grootste luxe-enclave aan boord van een MSC-schip. Gezinnen vinden er onder meer zes zwembaden inclusief een nieuwe infinity pool. Het waterpark breidde uit met een VR-waterglijbaan. Achter de schermen werden nieuwe technologieën geïntroduceerd om de ecologische voetafdruk en uitstoot te verminderen.

MSC Seashore vaart tot nog tot eind oktober in de Middellandse Zee en steekt daarna de Atlantische Oceaan over richting Miami. Vanaf 20 november stelt het vlaggenschip van de rederij twee routes voor naar het Caraïbisch gebied. De ene week vaart Seashore in de Westelijke Caraïben met aanlopen in Ocho Rios (Jamaica), George Town (Kaaimaneilanden) en Cozumel (Mexico). De daaropvolgende week staan de Oostelijke Caraïben op het programma met San Juan (Puerto Rico), Charlotte Amalie (St. Thomas) en Puerto Plata (Dominicaanse republiek). Op elke afvaart bezoekt MSC Seashore daarnaast Ocean Cay MSC Marine Reserve, het particuliere eiland van de rederij in de Bahama’s.

© foto MSC Cruises

Klik hier voor meer nieuws