Crystal River Cruises hervat afvaarten

Crystal River Cruises hervatte in het weekend in het Duitse Vilshofen haar afvaarten met de Crystal Ravel. Het rivierschip verzorgt dit najaar weekcruises op de Donau tussen Duitsland, Oostenrijk en Hongarije. Gisteren, maandag, mocht ook de Crystal Debussy haar eerste gasten verwelkomen. Dat rivierschip biedt cruises van zeven nachten aan op de Rijn en bezoekt Zwitserland, Frankrijk, Duitsland en Nederland.

Crystal’s Senior VP Walter Littlejohn: “Na maanden van planning en voorbereiding zijn we verheugd onze gasten weer aan boord te mogen verwelkomen om de attente service en persoonlijke zorg van ons toegewijde personeel te ervaren op cruises naar de meeste geliefde bestemmingen op Europa’s schilderachtige rivieren en waterlopen.” Crystal River Cruises biedt dit najaar 32 afvaarten van zeven tot elf nachten aan. De luxeriviercruiseschepen bieden plaats aan 106 gasten. 

© foto Crystal River Cruises

Klik hier voor meer nieuws