Norwegian Epic vaart vanaf dit weekend weer uit

Norwegian Cruise Line breidt haar aanbod in de Middellandse Zee dit weekend uit. Na de Norwegian Jade die al sinds juli in Griekenland vaart, herstart aanstaande zondag in Barcelona de Norwegian Epic. Tot 24 oktober verzorgt het cruiseschip weekcruises door de westelijke Middellandse Zee. Tijdens de onderbreking naar aanleiding van de coronacrisis werd Norwegian Epic in Frankrijk uitgebreid gerenoveerd en het suitecomplex The Haven verbeterd en opgewaardeerd.

Daarnaast ontvangt op 13 september in Civitavecchia (Rome) ook de Norwegian Getaway opnieuw gasten. Dat schip stelt tot 25 oktober een mix van 10- en 11-daagse cruises voor naar de Griekse eilanden. Met vijf tot acht aanloophavens, tot 13 uur in elke stad en niet meer dan twee zeedagen, krijgen gasten uitgebreid de kans om de bestemmingen te ontdekken.

De heropstart van de Norwegian Jade in Griekenland staat volgende week centraal in de volgende aflevering van ‘Embark – The Series’, een vijfdelige docuserie over de terugkeer naar het cruisen. In deze vierde aflevering zijn kijkers getuige van de emotionele momenten waarop de bemanning na vele maanden voor het eerst weer samenkomt en waar hun opwinding ervan af spat omdat ze weer mogen doen waar ze goed in zijn: onvergetelijke cruise-ervaringen bezorgen. De aflevering toont ook de laatste voorbereidingen om het schip klaar te maken voordat de eerste gasten aan boord gaan en  Norwegian Jade geschiedenis schrijft als eerste schip in de NCL-vloot dat vanaf thuisbasis Athene vaart.

“We hebben naar het moment toegewerkt waar we eindelijk mogen gaan varen na een lange periode van 500 dagen stil te hebben gelegen”, zegt Harry Sommer, President en CEO van Norwegian Cruise Line. “Vanaf het begin wilden we reizigers meenemen tijdens innovaties en voorbereidingen van onze Great Cruise Comeback. In deze vierde aflevering tonen we de kijkers de emoties en opwinding van een veilige hereniging met onze gasten, crew en de bestemmingen die we het afgelopen jaar hebben gemist.”

De aflevering rond de Norwegian Jade is vanaf 10 september te bekijken via www.ncl.com/embark. Klik hier alvast naar een sneak peek.

Klik hier voor meer nieuws