Seabourn schrapt Antarctica met Quest

Seabourn heeft de heropstart van de Seabourn Quest uitgesteld tot 10 mei 2022. De luxerederij schrapt het seizoen in Antarctica en brengt het schip pas bij de start van het zomerseizoen in de Middellandse Zee terug in de vaart. De Quest krijgt tot half juli 2022 Venetië als uitvalsbasis voor cruises in de Adriatische en Ionische Zee. Daarna herpositioneert de rederij het schip eerst in de westelijke Middellandse Zee en vervolgens in het Verenigd Koninkrijk.

Josh Leibowitz, President van Seabourn: “We kijken ernaar uit onze gasten voor de zomer 2022 weer aan boord van de Seabourn Quest te verwelkomen. We hebben zoveel te bieden in de Middellandse Zee.” De herziene startdatum betekent dat het merk het seizoen 2021-2022 in Antarctica en Zuid-Amerika, dat ook het Amazonegebied omvat, annuleert.

Eind augustus kondigde Seabourn ook al een nieuw uitstel aan voor de Sojourn. Volgens de rederij zijn er op korte termijn nog onvoldoende vooruitzichten op de heropening van bepaalde bestemmingen. Seabourn Sojourn komt pas op 6 juni 2022 terug in de vaart en zal volgende zomer varen langs de Franse en Italiaanse riviera’s, Spanje, Portugal, Gibraltar, Malta, Marokko en de Canarische Eilanden. De rederij exploiteert momenteel twee van de vijf schepen in haar vloot, Seabourn Odyssey en Seabourn Ovation.

Gasten en reisadviseurs van geannuleerde reizen ontvangen de volgende dagen specifieke informatie die van toepassing is op hun boeking. Seabourn vraagt ​​de geboekte passagiers en reisagenten om eerst de online bronnen op haar website te consulteren in plaats van het reserveringscallcenter te bellen voor informatie over de annuleringen vanwege de mogelijkheid van hoge belvolumes en lange wachttijden. 

© foto Seabourn

Klik hier voor meer nieuws