Donna Summer-musical op Norwegian Prima

Norwegian Cruise Line heeft details vrijgegeven over het entertainment en de voorzieningen aan boord van de Norwegian Prima, het eerste schip van de Prima-klasse dat in augustus 2022 de vloot vervoegt. De interactieve hoofdact op het nieuwe schip wordt de voor een Tony Award genomineerde show ‘Summer: The Donna Summer Musical’. Dit is het verhaal van Donna Summer’s snelle ontwikkeling van jong talent tot de Queen of Disco. De musical bevat delen van meer dan 20 van Summer’s mega discohits, waaronder ‘Bad Girls’, ‘Last Dance’ en ‘Hot Stuff’. De meeslepende productie van 75 minuten is een primeur op zee, waarbij het theater zelfs verandert in een Vegas-style disco. Gasten worden onderdeel van de show en kunnen dansen op de all time disco medleys van Summer.

“We verhogen niet alleen de gastervaring, maar we geven die een adrenaline boost en een overdaad aan multisensorische elementen”, zegt Harry Sommer, president en CEO van Norwegian Cruise Line. “Toen we Norwegian Prima lanceerden wilden we de verwachtingen overtreffen. We bieden gasten meer open ruimtes, een betere service, een doordacht ontwerp en een verscheidenheid aan onvergetelijke ervaringen. Deze nieuwste onthulling van de line-up voor entertainment en activiteiten aan boord gaat zorgen voor de wow factor, iets waar gasten enorm naar hebben verlangd.” Klik hier voor beelden van het schip.

Als enige cruisemaatschappij die karts op zee aanbiedt, gaat NCL op haar nieuwe schip nog een stapje verder met het grootste en allereerste racecircuit met drie niveaus ooit genaamd de Prima Speedway. Die is uitgerust met een langer recht stuk, in totaal 420 meter lang en 22 procent groter dan de racebaan op Norwegian Encore. De Speedway gaat rond en door de schoorsteen van het schip en beschikt over 14 bloedstollende bochten waar 15 coureurs tegelijkertijd kunnen racen tegen snelheden tot meer dan 50 km/u.

The Galaxy Pavilion, het populaire indoor virtuele gaming complex van NCL, breidt uit met vier nieuwe simulatorervaringen waaronder twee verschillende escape rooms en een Topgolf Swing Suite.

Voor gasten die op zoek zijn naar de meest extreme adrenaline rush op zee, introduceert Norwegian Prima The Drop: ‘s werelds eerste droge glijbaan met vrije val. Waaghalzen maken een duik van 10 verdiepingen waarbij ze hogere G-krachten ervaren dan bij elke andere cruisemaatschappij. NCL: “Ze bereiken zelfs meer G’s dan een versnellende F1-raceauto en beleven dus echt de sensatie van hun leven. Deze ervaring brengt je op het puntje van je stoel en neemt een competitieve wending aan met The Rush. In deze duellerende droge glijbanen racen gasten tegen elkaar voor de ultieme winst.”

Als onderdeel van het Aqua Park en Main Pool-zone, maakt de Tidal Wave-waterglijbaan haar eerste spetterende verschijning op Norwegian Prima. Gasten surfen mee op de perfecte golf in een van de zwembanden. Daarnaast ontspannen opvarenden in twee infinity-bubbelbaden of onder de waterval. NCL’s adult only Vibe Beach Club keert ook terug op Norwegian Prima. Ze biedt verbeterde ervaringen, waaronder een speciale bar en twee infinity-bubbelbaden waar gasten op hun gemak genieten van de horizon van de oceaan.

Met een lengte van bijna 295 meter en plek voor 3.215 gasten in een dubbele bezetting, vaart Norwegian Prima voor het eerst uit in augustus 2022. Na de lancering in Noord-Europa met onder meer afvaarten vanuit Amsterdam, vertrekt het schip in het najaar naar Noord-Amerika en de Caraïben.

© rendering NCL

Klik hier voor meer nieuws