Verkoop Wonder of the Seas gestart

Royal Caribbean International opende de boekingen voor Wonder of the Seas in Europa. Na een kort winterseizoen in de Caraïben vaart het grootste schip ter wereld vanaf 8 mei 2022 de hele zomer in de westelijke Middellandse Zee. Op 30 oktober 2022 vertrekt Wonder vervolgens naar Hongkong. Wonder of the Seas verzorgt hetzelfde schema als Harmony of the Seas dit jaar met vertrek op zondag in Barcelona en op donderdag in Rome. Andere aanloophavens zijn Palma de Mallorca, Marseille, La Spezia (Firenze/Pisa) en Napels. Een zeedag maakt de week compleet. 

Die zal ook nodig zijn om de vele faciliteiten en vooral de nieuwigheden aan boord van het vijfde schip van de Oasis-klasse te ontdekken. Nieuw zijn onder meer de Wonder Playscape voor kinderen, The Vue Bar die buiten het schip hangt en de Suite Class Neighborhood als achtste omgeving. Daarnaast vinden de vaste klanten alle vertrouwde voorzieningen van de Oasis-klasse terug van de tien dekken hoge Ultimate Abyss-glijbaan en het AquaTheater over Central Park tot de Flow Rider-surfsimulatoren en de Zip Line. Bekijk hier de eerste beelden van het nieuwe schip.

Wonder of the Seas die momenteel in aanbouw is op de Chantiers de l’Atlantique in het Franse Saint-Nazaire, wordt 326 meter lang en 64 meter breed. Het resortschip beschikt over 18 dekken, 2.867 kajuiten en suites en kan tot 6.988 passagiers ontvangen. Daarmee wordt het net iets groter dan haar zusterschepen.

© rendering Royal Caribbean International

Klik hier voor meer nieuws