Swan Hellenic maakt zich op voor eerste Antarctica-seizoen

Swan Hellenic bevestigt haar Antarctica-winterprogramma 2021-2022. 70 jaar na haar eerste baanbrekende cruise keert de rederij terug naar het witte continent met de SH Minerva, een gloednieuw expeditieschip voor 152 gasten. Op het programma staan vanaf 12 december tien- en elfdaagse reizen vanuit Ushuaia naar het Antarctische schiereiland, een reis van dertien dagen die Antarctica combineert met de Falklands en een zestiendaagse grondige verkenning van het gebied met Antarctica, South Georgia en de Falklands.

De reizen omvatten een pre-night op hotel voor de inscheping en de transfers tussen de luchthaven, het hotel en het schip. Aan boord zijn alle maaltijden, room service en een keuze aan frisdranken en alcoholische drinks in de prijs inbegrepen alsook lezingen door gastsprekers en leden van het expeditieteam, internet, fooien en haventaksen. Voor boekingen tot 31 oktober geldt bovendien geen single supplement.

Volgens Swan Hellenic is de hardware van de SH Minerva hypermodern, maar blijven de kernwaarden die aan de grondslag lagen van het merk op hun plaats. Swan Hellenic vergelijkt haar schepen met luxe boetiekhotels met een eigentijdse verfijning die ze ‘Scandi-luxe’ noemt. Gasten genieten van goed ingerichte hutten met royale badkamers, comfortabele eetfaciliteiten op de kamer en onbeperkt uitzicht. Het expeditieprogramma biedt exclusieve bucketlist-ervaringen voor de veeleisende reiziger met een nieuwsgierige geest. Bekijk een korte video van het schip.

© rendering Swan Hellenic

Klik hier voor meer nieuws