AIDAnova vervangt AIDAcosma deze winter in de Canarische Eilanden

AIDAnova neemt deze winter de geplande afvaarten van de AIDAcosma over in de Canarische Eilanden. AIDA laat weten dat ze meer tijd nodig heeft om haar tweede op vloeibaar aardgas aangedreven cruiseschip klaar te maken voor de ontvangst van passagiers. Details over de nieuwe lanceringsdatum van de AIDAcosma zal de maatschappij in een later stadium communiceren.

AIDAnova bezoekt op 14 december Hamburg en stelt vanuit de Duitse Hanzestad vervolgens twee korte reizen naar Noorwegen voor. Op 22 december vertrekt het schip op haar kerst- en nieuwjaarreis van Hamburg naar Gran Canaria. Het zal tot midden april 2022 weekcruises aanbieden tussen de Canarische Eilanden en Madeira. Hoogtepunten aan boord van de AIDAnova zijn onder meer 17 restaurants en 23 bars, een dubbele waterglijbaan en de klimtuin, de Beach Club, het Theatrium met zijn 360°-podium, de tv-studio en de ruime Body & Soul Organic Spa.

Met de AIDAbella neemt de rederij dit najaar een bijkomend schip terug in de vaart. Het vaartuig neemt vanaf 6 november de oorspronkelijk geplande reizen van de AIDAnova over, te beginnen met de herpositionering van Mallorca naar Dubai. Een bijzonder hoogtepunt van het winterseizoen in het Midden-Oosten wordt de wereldtentoonstelling in Dubai. Gasten op de AIDAbella genieten van een extra lang verblijf in deze fascinerende metropool. Naast Dubai bezoekt het vaartuig ook Muscat en Abu Dhabi en, op sommige data, Doha of Bahrein.

Deze AIDAbella-reizen in de Arabische Golf kunnen vanaf 27 september worden geboekt. De cruises met de AIDAnova in de winter 2021/2022 zijn vanaf 6 oktober te reserveren. Gasten met eerder geboekte cruises worden de volgende dagen ingelicht over de wijzigingen van hun reis.

© foto AIDA Cruises

Klik hier voor meer nieuws