Een paleissuite voor 10.000 euro per nacht

Regent Seven Seas Cruises heeft meer details en ontwerpgeheimen vrijgegeven over de 413 m² grote topsuite aan boord van haar nieuwe schip Seven Seas Grandeur. Gasten genieten er van alle mogelijke luxe, maar een koppel moet er wel bijna 10.000 euro per nacht voor over hebben. Voor een volledige cruise praten we al snel over bedragen boven de 100.000 euro! Klik voor foto’ van de suite en het schip.

De rederij behandelt elk element van deze derde Regent Suite als een kunstwerk met een master slaapkamer met een extravagant hemelbed en een Hästens Vividus-matras, twee en een halve badkamers in Italiaans marmer en een ruime woonkamer met een gepersonaliseerde bar en eetkamer. De master-badkamer met uitzicht op de oceaan beschikt onder meer over een ‘jewel-box’-douche in het midden van de ruimte, een bubbelbad en verwarmde ligstoelen. De zeep en lotions zijn van Bottega Veneta, Guerlain en L’Occitane.

De suite biedt een onbelemmerd 270-graden zicht vanaf het 114 m² grote balkon met uitkijk op de boeg van het schip. Gasten kunnen genieten van dit prachtige panorama in hun eigen minipool op het buitendek of in de met glas afgesloten ‘Parlor’ met chaise lounges die een serene ontspanning biedt.

De Regent Suite, die tot 6 mensen kan ontvangen, heeft een aparte slaapkamer voor gasten met eigen badkamer. Extra voorzieningen zijn onder andere drie inloopkasten en het exclusieve gebruik van de privé-eetkamer The Study, een eetervaring voor maximaal 12 personen, die verscholen ligt tussen de specialiteitenrestaurants Prime 7 en Chartreuse.

Gasten van de Regent Suite genieten verder van een breed scala aan gratis luxevoorzieningen, waaronder een toegewijde persoonlijke butler, een auto met chauffeur en gids in elke haven, onbeperkte spa-services in de suite, onbeperkt wassen en stomen, een selectie van luxe beddengoed en kussenmenu, aromatische suiteparfums, een weelderige in-suite kaviaar service, dagelijkse hapjes, gepersonaliseerd briefpapier, schoenpoetsservice, gratis wifi en nog veel meer.

Seven Seas Grandeur’s inaugurele seizoen begint in november 2023 en verkent de Middellandse Zee en het Caraïbisch gebied met een reeks van 17 afvaarten in de regio’s, plus twee trans-Atlantische cruises. Het seizoen is deze week in de verkoop gegaan en kan worden verkend in een speciale brochure of op RSSC.com/Seven-Seas-Grandeur.

© renderings Regent Seven Seas Cruises

Klik hier voor meer nieuws