LEGO Store op de AIDAprima

AIDA Cruises heeft een LEGO Store geopend aan boord van de AIDAprima. De Duitse rederij biedt in samenwerking met de Deense speelgoedfabrikant daarmee de eerste LEGO winkel- en avonturenwereld aan boord van een cruiseschip. Op 75 m² kunnen niet alleen jonge, maar ook volwassen fans van de kleurrijke stenen geïnspireerd worden: van klassieke LEGO-werelden zoals LEGO DUPLO en LEGO City tot innovaties zoals de LEGO Volkswagen T2Camper Van en de 6.000 stenen tellende LEGO Harry Potter Hogwarts Castle zal elke kinderdroom uitkomen. De officiële LEGO-mascotte, een twee meter lange matroos, zal in de toekomst de bekende AIDA Clubbies aan boord ondersteunen.

“Met deze samenwerking onderstrepen we nogmaals onze gezinsvriendelijkheid en onze toewijding aan de behoeften van onze gasten met een reeks tijdloze producten voor alle generaties”, zegt Steffi Heinicke, SVP Guest Experience AIDA Cruises. “Ik ben verheugd dat we met de LEGO Store onze gastenbeleving en shoppingmogelijkheden kunnen uitbreiden door een extra highlight toe te voegen en een nieuw kwaliteitsmerk aan boord te halen.” Het Deense bedrijf is met zijn gevarieerd assortiment een van de grootste speelgoedfabrikanten ter wereld. De LEGO Groep werd al twee keer uitgeroepen tot ‘Toy of the Century’.

Tot 23 oktober vertrekt AIDAprima op zaterdag vanuit Kiel voor zevendaagse reizen naar de Oostzee met aanlopen in Kopenhagen, Visby op het eiland Gotland en Stockholm. Van 30 oktober 2021 tot april 2022 vaart AIDAprima vanuit Hamburg naar verschillende grote steden in West-Europa. Op deze route wil het schip ook bijna wekelijks Zeebrugge aanlopen. 

© foto AIDA Cruises

Klik hier voor meer nieuws