Viki Vermeulen volgt in mei Frank Muylle op bij Cruise Connection

Frank Muylle, Director bij Cruise Connection, gaat op 1 mei 2022 met rust. Hij wordt opgevolgd door Viki Vermeulen, Consultant, die in de nieuwe structuur de titel krijgt van Manager. Zij rapporteert rechtstreeks aan Peter Mathieu, de CEO van Cruise Connection.

Frank Muylle kwam in 1985 als sales in dienst bij het toenmalige DKT Travel. De onderneming was de eerste international representative van Royal Caribbean International in de wereld en trad daarnaast op als agent voor een waaier aan cruise- en ferrymaatschappijen. Na de overname van Celebrity Cruises door Royal Caribbean stootte het bedrijf de vertegenwoordiging van de ferrydiensten af en spitste haar activiteiten toe op deze twee wereldspelers in de cruisesector. Daarbij aansluitend veranderde de naam van het bedrijf in Cruise Connection.

Frank Muylle: “Na 42 jaar werken in het toerisme, waarvan de laatste 36 jaar bij Cruise Connection, is de tijd van ‘gaan’ aangebroken. Ik heb in die jaren heel wat fijne, boeiende en leerrijke momenten mogen meemaken en dito mensen leren kennen. De voorbije 18 maanden waren echter zeker geen lachertje voor onze sector. Ik verlaat het schip – helaas – dan ook in moeilijke tijden. Toch ben ik er zeker van dat het tij zeer binnenkort zal keren. En dat betekent nieuwe uitdagingen, kansen en opportuniteiten. Voor mijn collega’s bij Cruise Connection is dit het ideale moment om die handschoen op te nemen. The sky wordt opnieuw the limit!”

Peter Mathieu: “Eerst en vooral wil ik Frank danken voor zijn ongelofelijke loyaliteit aan het bedrijf. Hij is in de loop van de jaren uitgegroeid tot mijn rechterhand en iemand waarop ik in alle omstandigheden kon rekenen. Het is in het bedrijfsleven en zeker in de toeristische industrie heel zelden dat een medewerker zijn bijna volledige professionele loopbaan wijdt aan één bedrijf. Mede door zijn inzet heeft Cruise Connection haar reputatie doorheen de jaren kunnen versterken als contactpunt tussen de reisprofessionelen en de rederijen die wij vertegenwoordigen. Viki kent sinds jaren de producten die wij aanbieden en moet Cruise Connection met een nieuwe elan door het snel veranderende cruiselandschap leiden.”

Viki Vermeulen werkt al 7 jaar bij Cruise Connection waar ze zich in de eerste plaats bezighield met de inside sales.  “Cruises zijn steeds mijn passie geweest. Reeds 27 jaar, waarvan ondertussen 7 jaar bij Cruise Connection, heb ik mijn droomjob kunnen uitoefenen. Ik neem in mei de fakkel van Frank over om dit familiebedrijf verder te ontwikkelen. Daarbij zullen de kennis van het kantoor, de sales-activiteiten en de contacten met de internationale vertegenwoordigers van de Royal Caribbean Group mij zeker van pas komen om Cruise Connection verder uit te bouwen en de merken die wij vertegenwoordigen nog sterker onder de aandacht te brengen van onze partners in de BeLux.”

Cruise Connection treedt in België en het Groothertogdom Luxemburg op als internationaal vertegenwoordiger voor Royal Caribbean International, Celebrity Cruises en Azamara. Daanaast is het bedrijf agent voor Silversea Cruises en Riviera River Cruises.

© foto Cruise Connection

Klik hier voor meer nieuws