Rivercruises.be lanceert brochure 2022

Cruiseselection/Rivercruises.be heeft haar brochure 2022 gelanceerd. De uitgave bevat maar liefst 80 pagina’s aan afvaarten op de Europese en Russische waterlopen, aangevuld met begeleide cruises en eindejaarsreizen waarin de kerstmarkten centraal staan. Geïnteresseerden vinden er ook uitgebreide informatie over de schepen en rederijen waarmee Rivercruises.be samenwerkt.

CEO Rony Broun: “Wij varen al vele jaren op rivieren als de Rijn, Moezel, Donau, Douro, Rhône en Seine. Dit betekent dat we een aantrekkelijk aanbod hebben aan bestemmingen. Door onze jarenlange ervaring en gespecialiseerde kennis hebben we ook steeds de juiste rederijen en schepen kunnen kiezen. Alle cruises in de brochure worden aangeboden inclusief de heen- en terugreizen met bus, trein of vliegtuig, naargelang de bestemming. Naast deze brochure hebben we eveneens een uitgebreide website met daarop een groot aantal riviercruises op nog meer bestemmingen.”

De rederij werkt onder meer samen met Viva Cruises, Lüftner, A-Rosa, AmaWaterways en Phoenix Reisen. Een klassieker in het aanbod is de elegante Rhein Prinzessin. Nieuw in het aanbod zijn de Viva One en Viva Two, twee moderne riviercruiseschepen voor 176 gasten die de Zwitserse dochtermaatschappij van Scylla AG lanceert. Klik hier om door de brochure te bladeren.

Klik hier voor meer nieuws