Norwegian Cruise Line publiceert seizoensfinale ‘Embark – The Series’

Norwegian Cruise Line heeft de laatste aflevering van ‘Embark – The Series’ gepubliceerd. In deze vijfdelige docuserie beschrijft de rederij de terugkeer van het cruisereizen. Na de heropstart in Europa krijgen kijkers in ‘Adventure Awaits’ een stoel op de eerste rij voor het West Coast-debuut van het nieuwste innovatieve schip Norwegian Encore, wanneer het aan zijn cruiseseizoen naar Alaska begint.

De memorabele reis begint in Seattle van waaruit NCL 21 jaar geleden haar eerste reis naar Alaska maakte. Voor het eerst in 17 maanden verwelkomt het team van NCL weer gasten aan boord. De crew kan niet wachten om de opvarenden wederom buitengewone NCL-ervaringen te leveren die ze zo hebben gemist. Van het uitgebreide culinaire aanbod, toonaangevende attracties en Broadway- en West End-niveau entertainment, krijgen kijkers een blik achter de schermen van hoe NCL veilige en ongeëvenaarde vakanties waarmaakt.

“Vanaf het begin wilden we gasten meenemen op onze Great Cruise Comeback-reis”, zegt Harry Sommer, president & chief executive officer van Norwegian Cruise Line.  “Gezien de mate van onzekerheid in de afgelopen maanden die velen van ons hebben meegemaakt, wilden we reizigers geruststellen dat we er alles aan deden om de veiligste vakantie-ervaring te bieden, terwijl we ook de tijd namen om het aanbod aan boord te verhogen.  Via ‘Embark – The Series’ konden we precies laten zien hoe we onze belofte waarmaakten. Deze laatste aflevering is gevuld met zoveel emoties en wat luid en duidelijk doorkomt, is hoe enthousiast onze gasten en bemanning zijn om weer met ons te varen.”

‘Adventure Awaits’ is vanaf heden te bekijken en is de volgende toevoeging aan de reeks Embark content, waaronder The Series, Spotlights en Stories, die beschikbaar zijn op www.ncl.com/embark.

© foto Norwegian Cruise Line

Klik hier voor meer nieuws