Seabourn vaart deze winter naar de Canarische Eilanden

Seabourn opent morgen, dinsdag, de boekingen voor een reeks wintercruises vanuit Lissabon naar de Canarische Eilanden en Madeira. Daarmee komt de Seabourn Encore twee maanden vroeger dan gepland terug in de vaart. Het schip zal tussen februari en april 2022 deze Atlantische eilanden bezoeken tijdens afvaarten van 10 en 11 nachten en eindigt haar winterseizoen met een 15-daagse reis langs de kusten van de Middellandse Zee tussen Lissabon en Athene. Van daaruit zal de Seabourn Encore volgend zomerseizoen de oostelijke Middellandse Zee doorkruisen. Gasten die zin hebben in een langere cruise naar de Canarische Eilanden en de Middellandse Zee kunnen in maart en april genieten van een 22- of 26-daagse combinatiecruise.

Daarnaast verwelkomt Seabourn op haar eerste afvaart na de terugkeer entertainmentpartner Sir Tim Rice aan boord. Tim Rice zal live op het podium verschijnen om zijn carrièrehoogtepunten te delen en boeiende verhalen te vertellen samen met de zangers en dansers van Seabourn. Verder gaat op diezelfde afvaart van 19 februari The Kings in première. Deze gloednieuwe hedendaagse mannelijke vocal group brengt het beste in modern muziektheater en krachtige pop- en rockzang.

President Josh Leibowitz: “De Canarische Eilanden zijn een tropisch paradijs voor zonaanbidders en natuurliefhebbers die er in deze tijd van het jaar een prachtig toevluchtsoord vinden. We zagen de mogelijkheid om Seabourn Encore eerder dan verwacht terug te brengen naar deze bestemmingen die rijk zijn aan cultuur, geschiedenis en gastronomie en laten de gasten via onze samenwerking met Unesco onderweg iets bijzonders ontdekken.”

Bestemmingen van de Seabourn Encore zijn onder meer Santa Cruz de La Palma, Puerto de la Estaca, Santa Cruz de Tenerife, San Sebastian de la Gomera, Las Palmas en Arrecife, plus een bezoek aan Funchal op Madeira. In samenwerking met Unesco biedt de rederij onder meer World Heritage Tours en Discovery Tours aan. De passagiers krijgen ook de mogelijkheid hun reis te verlengen met de Seabourn Journeys-collectie. Deze landtours omvatten een verblijf in vijfsterrenhotels. Ook de meeste maaltijden zijn in het pakket inbegrepen. 

© foto Seabourn

Klik hier voor meer nieuws