Azamara keert deze winter terug naar Zuid-Afrika

Met de heropening van de havens voor internationale gasten, keert Azamara deze winter terug naar Zuid-Afrika. Azamara Pursuit zal er tussen januari en maart 2022 zes afvaarten van 12 nachten aanbieden vanuit Kaapstad. Het vaarschema is twee dagen langer dan voorheen. Dit laat de boetiekrederij toe door te varen tot in Maputo (Mozambique) en twee overnachtingen aan te bieden in Kaapstad. Op het einde van het seizoen stelt de rederij een herpositioneringscruise van 21 nachten voor langs de Afrikaanse westkust met aanlopen in Namibië, Angola, Ghana, Ivoorkust, Gambia, de Canarische Eilanden, Madeira en ontscheping in Lissabon.

Gasten kunnen de reis verlengen met vijfdaagse landprogramma’s voor of na de cruise. Azamara werkt hiervoor samen met Micato Safaris. Een eerste programma spitst zich toe op het Greater Kruger National Park en de wijnregio rond de Kaap. De tweede tour gaat richting Victoria Falls en Chobe Game Park in Zimbabwe en Botswana. In samenwerking met PerryGolf staan twee golfcruises op het programma. Dank zij laatavondvertrekken en overnachtingen op de bestemmingen kunnen de golfliefhebbers hun favoriete sport beoefenen in Port Elizabeth, East London, Zimbali, Durban County en Pearl Valley.

De Azamara Pursuit werd in 2018 volledig vernieuwd. Het schip biedt plaats aan 680 gasten. Die genieten tijdens de cruise van vol pension inclusief dranken, fooien en internet.

Klik hier voor meer nieuws