Crystal Cruises opent wereldcruise 2024

Crystal Cruises heeft de reservaties geopend voor haar World Cruise 2024 ‘Celebrated Cultures & Treasured Temples’ aan boord van de Crystal Serenity. De wereldcruise start op 5 januari 2024 in Miami en eindigt 105 dagen later in Rome. Onderweg bezoeken de gasten 49 havens en bestemmingen in 22 landen waaronder het Panamakanaal, Mexico, Frans-Polynesië, de Stille Zuidzee, Nieuw-Zeeland, Australië, Indonesië, Sri Lanka, India, de Rode Zee, het Suezkanaal en de Middellandse Zee met eilanden als Cyprus, Kreta en Sicilië. Klik hier voor de volledige route.

Op het programma staan 45 Unesco Werelderfgoedsites van de Buddha’s in de Elephanta Caves in Mumbai tot het Land of Frankincense in Oman en de beroemde mozaïeken van Paphos in Cyprus. De wereldcruise kan worden opgesplitst in zeven deeltrajecten van 13 tot 18 nachten voor wie minder tijd heeft.

Crystal Cruises noemt zichzelf al 30 jaar een leider in ongeëvenaarde luxecruises. De rederij onderscheidt zich door haar schepen en reizen met veel aandacht voor detail die een grote impact hebben op veeleisende reizigers. De all-inclusive ervaring omvat bekroond entertainment, verrijkingsprogramma’s, wereldwijd geïnspireerde maaltijden, inclusief het enige Aziatische restaurant op zee van de Japanse sterrenchef Nobu Matsuhisa en een persoonlijke service voor elke gast.

© foto en kaart Crystal Cruises

Klik hier voor meer nieuws