Oceania start verkoop zomer 2023

Oceania Cruises heeft de boekingen geopend voor haar ‘2023 Europe and North America Collection’. De zeven schepen van de maatschappij zullen 179 reizen aanbieden en meer dan 260 havens aanlopen in de Middellandse Zee, Noord-Europa, het Balticum en Scandinavië, Alaska, Canada en het koloniale Amerika. Deze cruises zijn volgens CEO Bob Binder de ideale formule voor veeleisende reizigers die de wereld opnieuw willen ontdekken.

Met 30 tot 50 procent meer tijd in de haven dan andere premium cruiserederijen biedt deze collectie 190 overnachtingen en meerdaagse verblijven in zowel grote steden als boetiekhavens, samen met honderden laatavondvertrekken. Op die manier wil Oceania haar gasten de mogelijkheid bieden zich onder te dompelen in de cultuur, geschiedenis en gastronomie van de bestemmingen.

Het aanbod gaat van kortere cruises van een week tot Grand Voyages van wel 56 dagen. Nieuwe bestemmingen die de platgetreden paden verlaten zijn in 2023 Kalundborg in Denemarken, Nordjordeid in Noorwegen, Oban in Schotland, Runavik op de Faeröer eilanden in Denemarken, Torbay in Groot-Brittannië, Limnos in Griekenland, Jeddah in Saudi Arabië, Lipari in Italië en Eastport in Maine (VS).

Het zomerseizoen 2023 betekent ook de lancering van Oceania’s nieuwe schip Vista. Het boetiekschip voor 1.200 gasten stelt tijdens haar inaugurele seizoen 18 reizen voor in de Middellandse Zee, naar de Griekse eilanden, Israël, de Britse eilanden en Noord-Amerika.

© foto Oceania Cruises

Klik hier voor meer nieuws