Seabourn start boekingen voor 2024 World Cruise

Seabourn nodigt reizigers uit in stijl rond de wereld te varen met de ‘2024 World Cruise: Extraordinary Horizons’. De boekingen openen vandaag, woensdag, voor deze reis van 145 dagen aan boord van de Seabourn Sojourn. De wereldreis start op 11 januari 2024 in Los Angeles en eindigt bijna vijf maanden later in Athene. Onderweg bezoekt het luxeschip 72 bijzondere bestemmingen en havens in 28 landen op 5 continenten. De Sojourn blijft op 20 plaatsen overnachten zodat de gasten van een meerdaags bezoek genieten.

Op de wereldcruise vaart het schip vanuit Los Angeles westwaarts naar Hawaï, de eilanden in de Stille Zuidzee, Nieuw-Zeeland en Australië. Het bezoekt diverse bestemmingen in Azië en zet vervolgens via het Midden-Oosten en het Suezkanaal koers naar Egypte, Israël en de eindbestemming  Piraeus (Athene). Seabourn Sojourn loopt een combinatie van populaire wereldhavens, kosmopolitische steden en kleinere verborgen juweeltjes aan. De reis omvat 20 overnachtingen en 21 laatavondvertrekken, zodat de gasten ruimschoots de tijd hebben om deze fascinerende bestemmingen diepgaand te verkennen. Een van de vele hoogtepunten is het bezoek aan Egypte, inclusief een overnachting in Safaga (Luxor), evenals een stop in Sharm el-Sheikh.

Gasten die de volledige 145 dagen boeken, krijgen onderweg drie exclusieve wereldcruise-evenementen aangeboden. Daarnaast genieten alle passagiers op de World Cruise van twee van de meest populaire evenementen van de rederij: een extravagante ‘Caviar in the Surf’-barbecue op het ongerepte witte zandstrand van Ko Kood, Thailand en een klassiek privéconcert onder de sterren in de ruïnes van Efeze, Turkije.

Voor gasten die niet de volledige reis kunnen meevaren, biedt Seabourn kortere segmenten aan van 22 tot 89 dagen. De 2024 World Cruise is vanaf heden te reserveren. Het volledige reisschema vind je op de website van Seabourn.

© foto Seabourn

Klik hier voor meer nieuws