Captain Kate aan het roer van Celebrity Beyond

Kapitein Kate McCue staat aan het roer van Celebrity Beyond wanneer het nieuwste en meest luxueuze schip van Celebrity Cruises in april 2022 in de vaart komt. Kate McCue is de eerste Amerikaanse vrouwelijke kapitein van een cruiseschip. De voorbije jaren was ze onder meer de master van Celebrity Edge en Celebrity Apex. Volgend voorjaar krijgt ze het bevel over het derde schip van de gelauwerde Edge Series.

Lisa Lutoff-Perlo, CEO van Celebrity Cruises: “Dit wordt een dag waarop ik heb gewacht sinds we de eerste keer staal sneden voor Celebrity Beyond. Kapitein Kate heeft, wat het betekent om een ​​kapitein te zijn, overstegen als een stem en een voorbeeld van inclusiviteit, diversiteit en verandering.”

Sinds zij de mantel van kapitein op zich heeft genomen, heeft McCue andere vrouwen geïnspireerd en mensen uit alle lagen van de bevolking aangemoedigd hun dromen te volgen. De charismatische McCue is ook een fenomeen op sociale media met bijna 3,5 miljoen volgers op TikTok, Instagram en YouTube. Kate McCue: “Een nieuw schip in de vaart brengen is een eer voor elke kapitein en het is voor mij een absolute droom die uitkomt. Ik hoop dat Celebrity Beyond een inspiratie mag zijn voor iedereen om zijn of haar doel na te streven.”

Volgens Celebrity Cruises luidt de dynamische en gedecoreerde kapitein een nieuw tijdperk in met een schip dat tot leven wordt gebracht door een dreamteam van moderne lifestyle-iconen waaronder de bekroonde Britse ontwerpster Kelly Hoppen, de Amerikaanse designer Nate Berkus, de sterrenchef Daniel Boulud en de wellnessbeleving en producten van Gwyneth Paltrow, de CEO en oprichter van goop.

Celebrity Beyond telt 17 dekken en wordt 21 meter langer dan Celebrity Edge en Celebrity Apex. De rederij heeft de kenmerkende publieke ruimtes van de scheepsklasse verder ontwikkeld en verfijnd. The Retreat, de exclusieve ruimte voor suitegasten, omvat op het nieuwe schip een twee dekken tellend zonnedek. Met transformerende accommodaties van moderne villa’s met twee verdiepingen en dompelbaden tot passagiershutten met infinite veranda’s vervagen de grenzen tussen binnen- en buitenleven. Andere blikvangers van het schip zijn onder meer de uitgebreide Rooftop Garden met dompelbaden die buiten het schip hangen, een verbluffende Sunset Bar die zich uitstrekt over meerdere niveaus en terrassen, het eerste gastronomische restaurant van chef-kok en restaurateur Daniel Boulud op zee, de hertekende Grand Plaza en de Magic Carpet, een technisch hoogstandje dat hoog boven de zee zweeft en dienst doet als tenderstation, cocktailbar en restaurant. Klik hier voor een video over het schip.

Celebrity Beyond komt op 27 april 2022 in Southampton in de vaart met een tiendaagse reis langs Bordeaux, Lissabon, Sevilla, Malaga en Palma de Mallorca naar Barcelona. Van mei tot oktober verzorgt het schip in de Middellandse Zee een mix van negendaagse routes langs de Franse en Italiaanse riviera’s en tiendaagse reizen naar Griekenland. Daarna vertrekt Celebrity Beyond via New York en Bermuda naar Zuid-Florida en de Caraïben.

© foto’s Celebrity Cruises

Klik hier voor meer nieuws