Oceania’s Riviera is terug in Griekenland

De Riviera van Oceania Cruises heeft in Piraeus haar eerste gasten terug aan boord mogen verwelkomen. Het boetiekschip voor 1.250 gasten vaart tot november in de Middellandse Zee. Het steekt daarna de Atlantische Oceaan over richting Miami voor zijn winterschema in de Caraïben met aanlopen in onder meer Mexico, Belize, St. Maarten en Barbados.

Na een operationele stop van 524 dagen hervatte Oceania in september in Denemarken haar afvaarten met de Marina. Na Noord-Europa verzorgt ook dit vaartuig dit najaar nog enkele afvaarten in de Middellandse Zee en naar de Griekse eilanden. Marina vertrekt in november en wordt op 1 december in Miami verwacht.

De Insigna wordt het derde schip van de rederij dat haar cruises hervat. Het vaartuig komt op 21 december in Miami terug in de vaart met de ‘Around the World in 180 days’-wereldcruise. Begin 2022 komt ook de rest van de vloot terug in dienst. Serena vaart vanaf 21 januari in de Caraïben. Regatta hervat haar afvaarten op 5 februari in Polynesië. Nautica verwelkomt vanaf 1 april 2022 opnieuw gasten in de Middellandse Zee. Oceania Cruises eist dat alle gasten en bemanningsleden volledig zijn gevaccineerd.

© foto Oceania Cruises

Klik hier voor meer nieuws