Ponant lanceert website voor Le Commandant Charcot

Ponant lanceert een nieuwe website gewijd aan Le Commandant Charcot. Net als het poolverkenningsschip wil het nieuwe digitale portaal elegant en innovatief zijn. De site is gebaseerd op een storytelling-principe. Wie door de website navigeert, ontdekt aan de hand van audio, video en artistieke inhoud de wereld van Le Commandant Charcot.

De Franse luxe- en expeditierederij ziet haar hoogpolaire schip als een apart product met een eigen prijskaartje. Le Commandant Charcot had al een eigen logo en beschikt voortaan ook over eigen sociale mediakanalen met een website, Facebook-pagina en Instagram-account. Klik hier om de website te ontdekken.

In ander nieuws kondigt Ponant aan dat ze haar ‘Ultra Serenity Policy’ verlengt tot 31 december 2021. Klanten die tot eind dit jaar een cruise boeken, betalen een voorschot van 25 procent. Het saldo moet pas 30 dagen voor het vertrek worden vereffend. De gasten hebben tevens de mogelijkheid hun reis tot 30 dagen voor de afvaart te annuleren, hetzij door de cruise uit te stellen naar een latere datum of een tegoed voor een toekomstige cruise te vragen. Die nieuwe boeking moet gebeuren binnen de 24 maanden na de oorspronkelijke vertrekdatum.

Bovendien genieten passagiers dank zij de inbegrepen Covid-garantie van een optimale bescherming. Bij een positieve Covid-test binnen de 30 dagen voor vertrek, kunnen de passagiers hun cruise kosteloos uitstellen of annuleren. Zij krijgen het volledige bedrag terugbetaald. Deze regel is eveneens van kracht als de cruise niet kan worden uitgevoerd.

© foto Ponant – Nicolas Dubreuil

Klik hier voor meer nieuws