Seven Seas Explorer hervat cruise-activiteiten

Seven Seas Explorer heeft voor het eerst sinds de vrijwillige industriewijde pauze van de cruise-activiteiten opnieuw reizigers ontvangen in Italië. De Explorer is daarmee het tweede schip van de Regent Seven Seas Cruises-vloot dat is teruggekeerd. Het vaart naast het nieuwste schip, Seven Seas Splendor, dat sinds 11 september van een succesvol inaugureel seizoen geniet.

“Het is echt geweldig om terug te zijn aan boord van Seven Seas Explorer. Daarnaast is het fantastisch om te zien dat onze gasten weer getrakteerd worden op de ongeëvenaarde Regent-ervaring,” zegt Jason Montague, president en CEO van Regent Seven Seas Cruises. “Onze bemanning heeft uitstekend werk verricht bij de voorbereiding van de terugkeer van het schip. Dat gebeurt met een zo naadloze service, dat het voelt alsof we nooit weg zijn geweest.”

Seven Seas Explorer vaart nog even in de Middellandse Zee en steekt dan de Atlantische Oceaan over naar Miami, Florida. Van half november tot maart 2022 vaart het schip in het Caraïbisch gebied. De volgende schepen in ‘The World’s Most Luxurious Fleet’ die weer gaan varen zijn Seven Seas Mariner vanaf 18 december 2021 en Seven Seas Navigator vanaf 6 januari 2022. Beide schepen zullen cruisen vanuit Miami. Seven Seas Voyager, het laatste schip van Regent dat terugkeert in de vloot, verzorgt vanaf 15 februari 2022 cruises vanuit Barcelona.

Bij Regent Seven Seas Cruises moeten alle gasten en bemanningsleden ten minste twee weken voor de inscheping volledig gevaccineerd zijn. Dit protocol levert volgens de maatschappij een unieke, veilige en gezonde cruise-ervaring op. Deze en andere vereisten blijven van kracht tot het moment dat de protocollen met vertrouwen kunnen worden aangepast.

© foto Regent Seven Seas Cruises

Klik hier voor meer nieuws