Azamara bezoekt nog meer havens in 2023-2024

Azamara heeft haar programma 2023-2024 gepubliceerd. De vier schepen van de boetiekrederij stellen 39 nieuwe vaarschema’s voor en brengen de gasten naar alle uithoeken van de wereld met afvaarten aan boord van de Azamara Pursuit in Zuid-Afrika, de Azamara Quest in Zuid-Amerika, de Azamara Journey in Australië en Azië en de Azamara Onward in de Middellandse Zee en de Caraïben. De wintercruises omvatten tevens diverse nieuwe excursies, pre- en post-cruise landprogramma’s en AzAmazing Evenings die tot doel hebben de gasten dieper naar het hart van de bestemmingen te brengen.

Carol Cabezas, President Azamara: “Met de release van de reisroutes zijn we verheugd om meer dan 20 maiden havens aan te bieden en aan te meren op kleinere bestemmingen waar grote schepen geen toegang toe hebben. Het meest opwindende is dat we voor het eerst een schip in elke uithoek van de wereld hebben. Van een ontmoeting met de lokale bevolking in het kleine dorpje Boca da Valeria in Brazilië tot fietsen op de 600 jaar oude stadsmuur van Xian in China, onze nieuwe reizen bieden eindeloze mogelijkheden om jezelf te herontdekken en contacten te leggen met lokale mensen en culturen.”

Exclusief zijn de signatuur AzAmazing Evenings tijdens een overnachting of laatavondvertrek in de haven. Zo maken de gasten bijvoorbeeld in Manaus tijdens een show kennis met het levende verleden van de Amazone, worden ze in Busan verwelkomd op een traditionele dansvoorstelling en genieten ze in Ravenna van Italiaanse aria’s met de Società Filarmonica. Voor passagiers die nog meer van de bestemming willen ontdekken, zijn er de landprogramma’s vóór en na de cruise. Voorbeelden zijn onder meer ‘Stay Local in Hong Kong’ waarbij de deelnemers gedurende twee extra dagen het dynamische Hongkong beleven of de ‘Experience China’s Treasures’, een vierdaags programma met onder meer bezoeken aan de Chinese muur, het Zomerpaleis en het Terracotta Army Museum. Meer op azamara.com.

© foto Azamara

Klik hier voor meer nieuws