CroisiEurope hervat cruises in Afrika en Azië

Na meerdere maanden van onderbreking hervat CroisiEurope vanaf februari 2022 haar cruises in Zuidelijk-Afrika. In het hart van de mooiste natuurreservaten neemt de rederij de gasten mee naar adembenemende landschappen aan boord van de intieme en elegante African Dream en Zimbabwean Dream. Deze 5 anker-schepen bieden plaats aan 16 passagiers in kajuiten met frans balkon. De weekcruises op Lake Kariba en de Zambezi (Namibië, Botswana en Zimbabwe inclusief de Victoria Falls) zijn te verlengen tot een 13-daagse reis met een bezoek aan het Kaapse schiereiland.

Vanaf februari vaart CroisiEurope eveneens terug op de Mekong die stroomt van de hoogten van de Himalaya tot de zuidkust van de Chinese Zee. Op deze reis ontdekken de deelnemers de voorouderlijke tradities van Azië, van de monumentale pracht van het oude Khmer-koninkrijk tot een bezoek aan Angkor Wat en boottochten op de drijvende markten van Halong Bay. De RV Indochine (4 ankers) biedt plaats aan 48 passagiers. De RV Indochine II (5 ankers)  accommodeert 62 passagiers. De rederij stelt er diverse programma’s voor van 11 tot 17 dagen met Franstalige begeleiding.

Sinds afgelopen maand biedt de Franse maatschappij ook opnieuw Nijlcruises aan. Op deze afvaarten beleven de gasten fascinerende ontdekkingen in het land van de farao’s op de langste rivier ter wereld. De weekcruises starten en eindigen in Luxor. Op de Nijl maakt CroisiEurope gebruik van de Steigenberger Royale (5 ankers). Het schip kan 100 passagiers verwelkomen in kajuiten en suites van 20 tot 40 m². Daarnaast biedt CroisiEurope in deze regio cruises aan op de Rode Zee. La Belle de l’Adriatique voor 197 passagiers verzorgt er tot maart 2022 weekcruises vanuit Hurghada naar onder meer Aqaba en Sharm El Sheikh. Meer info over de afvaarten op croisieurope.be/nl

© foto CroisiEurope

Klik hier voor meer nieuws