Holland America Line verwelkomt weer Europeanen in de Caraïben

Nu de Verenigde Staten hun grenzen terug openstellen voor niet-Amerikaanse burgers, kan Holland America Line na ruim anderhalf jaar eindelijk terug Europese gasten aan boord verwelkomen op haar cruises in het Caraïbisch gebied. Reizigers op zoek naar zon kunnen inschepen op Holland America Line’s nieuwste vlaggenschip Rotterdam, de Eurodam, Nieuw Amsterdam en Nieuw Statendam.  De Fly&Cruise-tarieven van de maatschappij omvatten niet alleen de prijs van de cruise, maar ook de retourvlucht, een pre-cruise hotelovernachting en luchthaventransfers.

“We zijn enthousiast om Europese gasten weer te mogen verwelkomen aan boord van onze schepen in Noord-Amerika en er is geen betere bestemming tijdens de koude wintermaanden dan de zonnige eilanden van het Caraïbisch gebied,” aldus Nico Bleichrodt, Holland America Line’s Vice President International Sales. “Het aanbieden van een verleidelijk pakket dat de cruiseprijs, een retourvlucht, een pre-cruise hotelovernachting en luchthaventransfers omvat, maakt het voor meer Europeanen mogelijk om die cruise te maken waar ze al zo lang van dromen.”   

Holland America Line’s cruises in de Caraïben verkennen de hele regio op oostelijke, westelijke, zuidelijke, tropische en gedeeltelijke Panamakanaal-routes. Cruises variëren in lengte van een weekje weg tot 12-daagse avonturen. Gasten die meer dan één regio willen verkennen en een langere vakantie zoeken, kunnen back-to-back cruises combineren tot een uitgebreide Collectors’ Voyage van 17 tot 21 dagen. 

Elke Caraïbische cruise omvat een bezoek aan Half Moon Cay, het bekroonde particuliere eiland van de rederij in de Bahama’s. Dit eiland wordt door Holland America Line-gasten steevast als de best beoordeelde Caraïbische bestemming aangemerkt. Het typische en schilderachtige toevluchtsoord is uitgegroeid tot een oase voor cruisegasten. Het beschikt over een van de mooiste stranden in het Caraïbisch gebied, een natuurlijke lagune van 700 hectare, villa’s met twee verdiepingen en privécabana’s, heerlijke eetgelegenheden zoals Lobster Shack (foto), een waterpark voor kinderen en een verscheidenheid aan landexcursies voor natuurliefhebbers, avonturiers en ontdekkingsreizigers.

© foto Holland America Line

Klik hier voor meer nieuws