Fincantieri start bouw Seven Seas Grandeur

De Fincantieri-werf in Ancona is gestart met het staalsnijden voor de Seven Seas Grandeur. “Seven Seas Grandeur zal een hoogtepunt zijn in de rijke geschiedenis van Regent om reizigers unieke ervaringen te bieden met alle denkbare luxe en wereldwijde, meeslepende verkenningen,” aldus Jason Montague, president en Chief Executive Officer van Regent Seven Seas Cruises. “We zijn trots dat we opnieuw in handen zijn van de getalenteerde ingenieurs van Fincantieri die een schip met verfijnde stijl, weergaloze elegantie en adembenemende schoonheid zullen produceren.”

Seven Seas Grandeur, ontworpen door de bekroonde Studio DADO, biedt plaats aan slechts 750 gasten en meet 55.000 brutoton. Daarmee biedt het schip een van de hoogste ruimteverhoudingen en personeel-tot-gastverhoudingen in de branche. Ze is een zusterschip van Seven Seas Explorer, het meest luxueuze schip ooit gebouwd en Seven Seas Splendor, het schip dat luxe perfectioneert.

Regent Seven Seas Cruises heeft recent al heel wat details onthuld van het toekomstige schip dat volgens de rederij het erfgoed van perfectie van de luxe-cruisemaatschappij zal belichamen. Gasten zullen er verblijven in 15 royale suitecategorieën, met als kroonjuweel de vorstelijke Regent Suite van 413 m2, compleet met een eigen spa. Daarnaast zijn er ontwerpen vrijgegeven van de specialiteitenrestaurants Prime 7 en Chartreuse, samen met het vernieuwde ontwerp van het hoofdrestaurant Compass Rose, dat een unieke culinaire ervaring biedt met een verscheidenheid aan gastronomische opties die elke avond beschikbaar zijn. Bekijk hier de beelden van het schip.

Montague voegde hieraan toe: “Onlangs hebben wij onze activiteiten hervat met de heropening van ons nieuwste schip, Seven Seas Splendor. Onze ongelooflijke reis gaat verder nu wij beginnen met de bouw van Seven Seas Grandeur. Over twee jaar verwelkomen wij het zesde schip in ‘s werelds meest luxueuze vloot. Het zal onze traditie van perfectie illustreren met ongeëvenaarde ruimte, een unieke service, een uitzonderlijke keuken en verrijkende ervaringen die beginnen op het moment dat u aan boord stapt.”

Seven Seas Grandeur begint haar inaugurele seizoen in november 2023 met 17 reizen in het Caraïbisch gebied en de Middellandse Zee, plus twee trans-Atlantische overtochten, die alle variëren van 7 tot 16 nachten.

© rendering Regent Seven Seas Cruises

Klik hier voor meer nieuws