Norwegian opent verkoop tot zomer 2024 met meeste routes ooit

Norwegian Cruise Line heeft de verkoop geopend van de routes tot de zomer van 2024, met de meeste vaarschema’s ooit en nieuwe aanleghavens waaronder La Romana op de Dominicaanse Republiek, Sendai (Ishinomaki) in Japan en Dutch Harbor in Alaska. Naar aanleiding van de lancering onthult NCL haar ‘Greatest Deal Ever’ met een korting van 35 procent op cruises en FlyCruise pakketten en de Free at Sea-deal, waarbij gasten voor de vijf cruisepakketten (dranken, specialty dining, internet, korting op excursies en promoties voor de derde en vierde persoon) maar 99 euro per persoon betalen.

“We zijn er trots op dat we onze gasten een nog grotere selectie van afvaarten en de beste waarde op zee kunnen bieden om hen te helpen bij het plannen van een onvergetelijke cruisevakantie”, zegt Kevin Bubolz, Managing Director Continental Europe van Norwegian Cruise Line. “Zoveel reizigers zijn op zoek naar het inhalen van verloren tijd en nu bieden we hen unieke routes om die bestemmingen op hun bucketlist af te vinken waar ze het afgelopen anderhalf jaar misschien naar hebben verlangd. Deze havenrijke routes geven onze gasten meer tijd om unieke bestemmingen als een local te verkennen en te genieten van de culturele ervaringen om hen heen.”

Het assortiment van nieuw geopende routes omvat 35 vertrekhavens over de hele wereld, waaronder twee nieuwe thuishavens: Haifa in Israël en La Romana in de Dominicaanse Republiek. Norwegian Epic zal in november 2022 haar debuut maken in Haifa. Daarom zal het schip vanaf 8 november 2023 tot en met 12 december 2023 opnieuw 11- en 12-daagse mediterrane open-jaw afvaarten aanbieden van en naar Haifa en Civitavecchia (Rome). Deze reisroute omvat ook 17 uur haventijd in Ashdod zodat gasten voldoende tijd hebben om Tel Aviv of Jeruzalem te bezoeken.

Voor reizigers die op zoek zijn naar haven-intensieve routes, vaart Norwegian Sky van 8 januari 2024 tot en met 22 april 2024 zevendaagse Zuid-Caraïbische cruises vanuit La Romana met elke dag een andere haven. Dit maakt NCL de enige grote cruisemaatschappij die het gebied bezoekt zonder zeedagen. Daarnaast zal NCL op 10 april 2024 een 12-daagse trans-Pacifische reis aanbieden op Norwegian Jewel van Tokio naar Seward met Sendai (Ishinomaki), Japan en Dutch Harbor, Alaska als nieuwe havens voor de maatschappij.

Europa

In de Middellandse Zee debuteert Norwegian Epic op 22 december 2023 in Triëste en Koper tijdens haar 14-daagse cruisereis in de Middellandse Zee. De route biedt geen zeedagen, maar omvat overnachtingen in Dubrovnik op kerstavond evenals in Barcelona en Palma de Mallorca om het nieuwe jaar te vieren. Norwegian Escape biedt tussen april 2024 en oktober 2024 vijf afvaarten van 10 tot 11 dagen door de Middellandse Zee, waarbij gasten meer dan 105 uur kunnen besteden aan het verkennen van de bestemmingen. Tijdens de afvaart van 24 april 2024 zal het schip tot middernacht in Ibiza liggen. Norwegian Escape biedt vanaf 26 mei 2024 ook een reeks zevendaagse rondreiscruises vanuit Barcelona aan met nul zeedagen en zes aanloophavens. Gasten hebben de kans om meer dan 11 uur door te brengen in Firenze, Rome en Napels, drie van de meest historisch en cultureel rijke steden in Italië.

Norwegian Pearl vaart van 26 mei 2024 tot 27 oktober 2024 zevendaagse rondreizen vanuit Triëste met twee middeleeuwse ommuurde steden: Kotor in Montenegro en Dubrovnik en een laat vertrek in Santorini zodat gasten er van de zonsondergang kunnen genieten. In Noord-Europa biedt Norwegian Getaway op 13 mei 2024 een reis van negen dagen aan vanuit Kopenhagen, waarbij gasten de kans krijgen om zeven verschillende landen te bezoeken. Reizigers kunnen zich volledig in elke stad onderdompelen, aangezien de reisroute hen in staat stelt om meer dan negen uur in elke haven door te brengen, met veertien uur in Parijs en vijftien uur in Berlijn.

In de Caraïben maakt Norwegian Getaway op 21 december 2023 haar debuut in Grand Turk op de Turks- en Caicoseilanden tijdens haar 12-daagse vakantie vanuit New York City. Gasten zullen kerstdag doorbrengen in het tropische San Juan. Ook Norwegian Joy meert in augustus 2024 voor het eerst af in Grand Turk op een cruise vanuit New York City. Norwegian Joy vaart in oktober 2023 naar St. Maarten en Bonaire tijdens haar 12-daagse cruise van New York City naar Miami. Norwegian Jade bezoekt op 26 november 2023 voor het eerst Puerto Plata in de Dominicaanse Republiek, Grand Turk op de Turks- en Caicoseilanden en St. George’s, Grenada, tijdens haar 14-daagse Zuid-Caraïbische reis vanuit Tampa.

Voor een volledige lijst van NCL’s nieuwe routes inclusief het Panamakanaal, Alaska, Bermuda, Canada en New-England neem je contact op met een NCL-reisprofessional of bezoek je www.ncl.com.

© foto Norwegian Cruise Line

Klik hier voor meer nieuws