OceaniaNEXT: nieuw roomservice-menu, wijnproeverijen en meer

Oceania Cruises kondigt de tweede fase van culturele verbeteringen aan als onderdeel van haar OceaniaNEXT-programma. Na de introductie van nieuwe eetervaringen, menu’s en verhoogde serviceniveaus brengt de rederij in de volgende fase nieuwe wijnproeverijen, een uitgebreider aanbod van diners op de kamer en een soufflé van de dag in The Grand Dining Room. De updates zijn intussen gelanceerd aan boord van de Marina en Riviera en zullen debuteren op Insigna, Nautica, Regatta en Sirena wanneer deze schepen weer uitvaren.

CEO Bob Binder: “Deze verbeteringen aan OceaniaNEXT zorgen ervoor dat The Finest Cuisine at Sea nog beter wordt. We willen niet op onze lauweren rusten en blijven onszelf uitdagen om de lat hoger te leggen en de gasten te verrassen. Op elk van onze zes schepen blijft de creativiteit en toewijding van het culinaire team onvergetelijke ervaringen creëren voor de gasten.”

Sommige passagiers houden eraan om in hun kajuit of suite te dineren. Daarom heeft Oceania het dinermenu nieuw leven ingeblazen met meer opties voor elke maaltijd met nieuwe voorgerechten, soepen, salades, hoofdgerechten en desserts. Ook het ontbijt wordt uitgebreid met meer warme gerechten. In het hoofdrestaurant stelt het culinaire team elke dag een andere soufflé voor. Dit decadente dessert is een favoriet aan boord van de schepen van Oceania.

Liefhebbers van wijnen kunnen op elke afvaart deelnemen aan nieuwe proeverijen. Voortbouwend op de indrukwekkende wijnkaart zullen deze wijnproeverijen de gasten meenemen op een reis naar enkele van ’s werelds beste wijnregio’s. Voorbeelden van proefsessies zijn de Top California Cabs, Mediterranean Jewels, Stars of the Southern Hemisphere, Forever French, 360 Degrees of Reds en The Red Challenge waarbij twee verschillende wijnregio’s zoals Napa versus Bordeaux naast elkaar worden geplaatst. Naast het leren over proefnotaties, terroirs en meer, biedt elke diepe duik aanvullende hapjes.

Op bepaalde avonden in La Reserve of Barista’s aan boord van Marina en Riviera kunnen de gasten daarnaast genieten van een scala lokale wijnen, sterke dranken en tapas tijdens de avondwijnbarservice. Met lokale wijnen en dranken uit de aanloophavens, marktverse tapasgerechten, kleine schotels en kazen dompelen de chef-koks en keldermeesters de deelnemers onder in de bestemming.

De komende maanden zal de rederij in het raam van het OceaniaNEXT-programma nog meer verbeteringen aankondigen waarbij telkens een aspect van de gastenbeleving wordt benadrukt.

© foto Oceania Cruises

Klik hier voor meer nieuws