The Ritz-Carlton Yacht Collection opgenomen in Marriott Bonvoy

Marriott International neemt The Ritz-Carlton Yacht Collection op in haar getrouwheidsprogramma Marriott Bonvoy. Dit betekent dat leden voortaan punten verdienen met hun cruise en punten van hun hotelovernachtingen kunnen gebruiken om mee te varen met The Ritz Carlton Yacht Collection. Het voordeel gaat in op 6 mei 2022 wanneer de Evrima, het eerste schip van de maatschappij in de vaart komt.

“Dit is spannend nieuws om ons ongeëvenaarde portfolio van reiservaringen uit te breiden met The Ritz-Carlton Yacht Collection”, zegt de hotelgroep. “Marriott Bonvoy biedt meer unieke accommodaties dan welk programma ook en het nieuwe aanbod is een ongelofelijke toevoeging voor onze meest veeleisende leden.” Reizigers verdienen vijf punten per bestede dollar op de cruiseprijs en deelnemende hotels die via The Ritz-Carlton Yacht Collection zijn geboekt. Elite-leden van Marriott Bonvoy genieten daarnaast van speciale voordelen tijdens de cruise zoals een privéontvangst bij het inschepen en andere erkenningen op maat van de klant.

De Evrima komt op 6 mei in Lissabon in gebruik en vaart volgende zomer in de Middellandse Zee. Tijdens de winter vertoeft het yacht in het Caraïbisch gebied, Midden- en Zuid-Amerika. De Evrima telt 149 suites. Het schip beschikt over een wellnessinstituut, watersporten vanaf het marineplatform en diverse restaurants waaronder S.E.A., ontworpen door chef-kok Sven Elverfeld van Aqua, het met drie Michelinsterren bekroonde restaurant van The Ritz-Carlton in het Duitse Wolfsburg. Op de bestemmingen kunnen de gasten kiezen uit een selectie excursies uit The Shore Collection of gebruikmaken van de diensten van de Concierge Ashore om hun eigen tours uit te stippelen. Klik voor beelden van het schip.

© rendering The Ritz-Carlton Yacht Collection

Klik hier voor meer nieuws