Azamara plant eerste wereldcruise in 2024

De Azamara World Voyage 2024 is een reis van 155 nachten aan boord van de Azamara Onward, het nieuwste boetiekschip van de rederij dat in het voorjaar van 2022 de vloot vervoegt. De wereldcruise staat in het teken van de Zeven Wereldwonderen. Het schip zal tijdens de reis 40 landen op zes continenten bezoeken en 75 unieke havens aanlopen. Op 22 bestemmingen zal het schip overnachten. Op nog eens 27 locaties zal de Azamara Onward tot ’s avonds laat tegen de kade blijven.

De World Voyage start op 5 januari 2024 in Fort Lauderdale en eindigt op 9 juni in Barcelona. Gasten die de volledige reis meevaren genieten onder meer van business class-vluchten en een boordkrediet van 7.000 USD per kajuit. Ze worden uitgenodigd voor een nacht op hotel met pre-sailing gala en twee exclusieve evenementen tijdens de reis. Daarnaast zijn onderweg tien cultureel geïnspireerde AzAmazing Evenings gepland.

De wereldreis kan worden opgesplitst in tien segmenten van twee weken tussen Fort Lauderdale, Lima, Papeete, Auckland, Sydney, Hongkong, Singapore, Dubai, Istanbul, Venetië en Barcelona. Azamara biedt vanuit Spanje nog een extensie aan met een elfnachtencruise langs de Atlantische kusten tot in Southampton (VK) waar het schip dan op 20 juni 2024 arriveert voor zijn zomerseizoen in Noord-Europa. Bekijk de routekaart.

De wereldcruise staat vanaf heden open voor leden van de Azamara Circle, het getrouwheidsprogramma van de rederij. Vanaf 7 december kan iedereen zijn kajuit of suite boeken.

© foto Azamara

Klik hier voor meer nieuws