Windstar biedt voortaan een all-exclusive formule aan

Windstar Cruises biedt voortaan de mogelijkheid om all-inclusive te cruisen. Voorheen had de rederij een basiscruisetarief met een optie om bijvoorbeeld alcoholische dranken, fooien en andere diensten aan boord toe te voegen. Windstar-president Christopher Prelog: “In een poging om meer in lijn te zijn met andere luxe-aanbieders in de cruise-industrie en de uitrol van onze onlangs getransformeerde all-suite Star Plus Class-jachten, bieden we voortaan de mogelijkheid van een all-inclusive prijs voor al onze afvaarten.”

De all-in prijzen staan voortaan vermeld op de website van Windstar en alle verkoopmateriaal, samen met de basiscruisetarieven. De all-in formule omvat onbeperkte wijnen, bieren en cocktails, wifi en alle fooien. De à la carte-optie verdwijnt evenwel niet. Volgens Prelog zijn er gasten die het leuk vinden om die kant op te gaan. “We willen dat onze passagiers de keuze hebben op basis van hun voorkeur, wat ze nodig hebben aan boord en hun algemene vakantiefilosofie.”

De all-in formule geldt niet alleen voor de cruisejachten, maar eveneens voor de zeilschepen. Prelog: “We hebben overwogen om alleen all-in tarieven aan te bieden op de Star Plus Class, maar na het luisteren naar onze terugkerende gasten en gewaardeerde reisadviseurs, ontdekten we dat sommigen graag voor à la carte gaan. Na intern overleg kwamen we allemaal tot dezelfde conclusie. We bieden een keuze tussen zeilschepen en all-suite jachten en nu dus ook tussen à la carte en all-inclusive. Dit lijkt te passen bij het Windstar-merk.

© foto Windstar Cruises

Klik hier voor meer nieuws