Terug naar de Caraïben met Norwegian Cruise Line

Sinds 8 november is de heropening van Amerika van start gegaan, wat goed nieuws is voor internationale vakantiegangers en vooral voor alle cruisereizigers! Verschillende cruises van Norwegian Cruise Line (NCL) zijn weer opgestart vanuit een aantal van de meest fijne steden in Noord-Amerika.

Tijdens de 10-daagse cruise met Norwegian Gem ontdek je de Caraïben op een nieuwe manier. Vanuit New York vertrek je naar Grand Turk waar je kan snorkelen in de helderblauwe zee, Sint-Maarten met zijn 37 idyllische stranden, Tortola en Puerto Plata. In totaal breng je vier dagen door op zee. Don’t worry, ook aan boord is er genoeg te doen en zal je je geen moment vervelen. Ontdek de luxespa of geniet van het nachtleven met bekroonde entertainmentshows.

De prachtige eilanden van Hawaii roepen je tijdens een zevendaagse cruise vanuit Honolulu. Elke dag maakt Pride of America een stop op een ander eiland. Ontdek de prachtige natuur van Kahului, Maui, de grote vulkanen op Hilo of neem een surfles op het welbekende surferseiland Oahu. Pride of America is het enige schip dat het hele jaar door naar de eilandengroep vaart. Op het schip vind je eetgelegenheden met een oogverblindend uitzicht op de oceaan waar de heerlijke Hawaïaanse keuken in acht wordt genomen.

Voed je zintuigen tijdens een 11-daagse cruise naar Mexico, Costa Rica en Belize. Baan je een weg door het geliefde Cartagena met haar prachtige koloniale architectuur en kleurrijke markten. In Panama tref je de meest prachtige stranden aan en in het bijzonder Colon Beach. In Costa Rica word je omringd door de weelderige natuur die het land te bieden heeft, inclusief haar chocoladeplantages. De laatste bestemming van de cruise is Mexico waar je aan cultuur niks te kort komt. Denk aan de muziek, smaken, geuren en kleuren van het land. Norwegian Pearl is je host op deze cruise. Aan boord vind je zestien restaurants, diverse gezellige bars en lounges, een casino, Mandara Spa en niet te vergeten, de garden villa’s.

Canada en New England ontdek je tijdens zevendaagse reizen vanaf de kust van Québec City met Norwegian Joy. Verken geplaveide straten van het oude Québec of geniet van het schilderachtige uitzicht op het kleurrijke havenstadje Charlottetown op Prince Edward Island. In het Canadese Sydney, waar het industriële verleden tot op de dag van vandaag nog goed terug te zien is en geliefd is onder de toeristen, baan je je een weg door de perfecte mix van urban charme en warme gastvrijheid. Ook aan boord zal je je uitermate vermaken met onder andere een racetrack over twee verdiepingen, de bekroonde show Footloose en talloze eet- en drinkgelegenheden. Vanaf 2022 neemt Norwegian Pearl deze routes over.

Meer info over de 17 schepen en wereldwijde routes vind je op www.ncl.com

© foto’s Norwegian Cruise Line

Klik hier voor meer nieuws