Eerste zomer voor Golden Horizon in de Middellandse Zee

Tradewind Voyages kondigt het mediterrane debuut van de Golden Horizon aan. ’s Werelds grootste tallship biedt vanaf 1 mei 2022 reizen aan in Spanje, Frankrijk, Italië, Albanië, Montenegro, Kroatië, Slovenië, Griekenland en Turkije. Het inaugurele Med-seizoen wordt afgesloten met een 14-daagse van de Canarische Eilanden naar Barbados voor het begin van de winter 2022/2023. Opnieuw een debuut voor het schip.

Voor de zomer van 2022 stelt de rederij vijf nieuwe collecties tentoon: The Spain & France Collection, The Italian Collection, The Croatian Collection, The Greek Collection en de Passage to Caribbean Voyages met reisschema’s van zeven en acht nachten. De inaugurele zeiltocht van de Golden Horizon in Zuid-Europa is een cruise van zeven nachten vanuit Palma. De hoofdstad van de Balearen wordt de uitvalsbasis voor drie reizen in mei. Van eind mei tot begin juli krijgt de vijfmaster Civitavecchia (Rome), van juli tot half augustus Split en van augustus tot oktober Piraeus (Athene) als uitvalsbasis. Golden Horizon vaart vervolgens naar Palma en Santa Cruz, voordat ze naar het Caraïbisch gebied zeilt.

Met een capaciteit van slechts 272 gasten, profiteert het schip van haar afmetingen door enkele van de kleinere en minder bekende havens in de Middellandse Zee te bezoeken, waaronder Sanary-sur-Mer in Frankrijk, Calvi op Corsica, het eiland Ponza in Italië en Korcula in Kroatië. Deze havens worden aangevuld met een aantrekkelijk aanbod van bekende bestemmingen en eilanden, van Sardinië, St. Tropez en Santorini tot Havr, Venetië en Kusadasi.

Alan McGrory, CEO Tradewind Voyages: “Na een tumultueus jaar voor de reisindustrie, zijn we verheugd om weer op het goede spoor te zitten en een opwindend schema voor de zomer van 2022 te kunnen bevestigen. We bedanken iedereen voor de voortdurende ondersteuning voor onze start-up en kunnen niet wachten om meer van u en uw klanten aan boord te ontvangen.”

Het ontwerp van Golden Horizon is gebaseerd op France II, een legendarisch, vierkant getuigd schip gebouwd in 1913, en geïnspireerd op de Tea Clippers en Cape Horners. Met vijf bars, spafaciliteiten, drie zwembaden, een spectaculaire eetzaal met centraal dakraam en een hoge personeel-tot-gastverhouding, is een eersteklas service gegarandeerd voor iedereen die met Tradewind Voyages reist. De 140 hutten bieden allemaal uitzicht op de oceaan. De filosofie is om zoveel mogelijk door de natuur te worden aangedreven. Het is de bedoeling om ongeveer 70 procent van elk seizoen zonder voortstuwing te varen. De volledige lijst met afvaarten is te vinden op tradewindvoyages.com/the-mediterranean-collection/. Meer info bij Cruisemarkt.eu die in België optreedt als agent voor Tradewind Voyages.

© foto Tradewind Voyages

Klik hier voor meer nieuws