SeaDream start Caraïbisch seizoen

De twee megajachten van SeaDream Yacht Club vangen hun winterseizoen in de Caraïben aan. SeaDream II ontving de voorbije dagen haar eerste gasten in San Juan (Puerto Rico). Op 26 november vaart SeaDream I voor het eerst deze winter uit vanuit Bridgetown (Barbados). Het Caraïbisch programma omvat 41 reizen met traditionele favorieten zoals St. Barts en Jost Van Dyke en minder bezochte, idyllische aanloophavens zoals Norman Island (Britse Maagdeneilanden), St. George’s (Grenada), Mayreau (Grenadines), Iles de Saintes (Guadeloupe), Rodney Bay (St. Lucia), Sandy Ground (Anguilla), Culebra (Puerto Rico) en Charlestown (Nevis en Saba).

De meeste reizen duren zeven nachten en de tarieven zijn inclusief gastronomisch dineren, open bar, watersporten, terreinfietsen en zeer attente service. Ontbijt, lunch en diner worden buiten geserveerd, waar het prachtige landschap elke maaltijd tot een genot maakt. Geniet van cocktails bij zonsondergang op het zwembaddek of een digestief in de openlucht Top of The Yacht Bar met een spectaculair 360 ° uitzicht. Eindig de dag op een Balinees DreamBed waar u de spectaculaire sterrenhemel kan bewonderen.

Volgens SeaDream heeft de wens om op een meer privé-manier te reizen, afgelegen eilanden te verkennen en buiten de gebaande paden gelegen bestemmingen te bezoeken, zowel eerdere gasten als nieuwe reizigers geïnspireerd om bij SeaDream te boeken. Elk jacht biedt plaats aan maximaal 56 koppels. Dineren aan dek is een traditie aan boord van SeaDream en biedt gasten een prachtig uitzicht in combinatie met een gastronomische keuken. De SeaDreamSpa, de enige Thaise gecertificeerde spa op zee, biedt een breed scala aan verwenbehandelingen, waaronder massages aan dek.

De SeaDream yachts varen tot april 2022 in de Caraïben met afvaarten vanuit onder meer Bridgetown (Barbados), Palm Beach (Florida), Marigot (St. Martin), Charlotte Amalie (St. Thomas), Castries (St. Lucia) en San Juan (Puerto Rico). Daarna steken ze de Atlantische Oceaan over voor hun zomerseizoen in Europa.

© foto SeaDream Yacht Club

Klik hier voor meer nieuws