Twee nieuwe shows op Disney Wish

De Disney Wish, het nieuwste schip van Disney Cruise Line dat in de zomer van 2022 uitvaart, debuteert met twee originele toneelspektakels in het ultramoderne Walt Disney Theater: een innovatieve, Broadway-achtige versie van Walt Disney Animation Studios ‘The Little Mermaid’ en een viering op de inschepingsdag begeleid door Captain Minnie, Goofy en een sterrencast van Disney- en Pixar-personages. Op het dek rocken de gasten tijdens een nieuw piratendekfeest, compleet met het favoriete vuurwerk op zee.

‘Disney The Little Mermaid’ wordt een originele toneelbewerking in Broadway-stijl van de beroemde Disney-animatiefilm uit 1989, exclusief ontwikkeld voor de Disney Wish. Tijdens deze unieke theaterproductie zal het publiek de iconische scènes, veelgeprezen muziek en geliefde personages van De Kleine Zeemeermin herontdekken en het verhaal beleven als nooit tevoren.

In deze moderne hervertelling gaat het doek op voor een betoverde schatkist op het moment dat deze wordt ontdekt door een groep verhalenvertellers, geleid door een bijzondere jonge vrouw die de kracht heeft om de magie ervan te ontsluiten. Terwijl ze de whozits en whatzits ontdekken die verborgen zitten in de kofferbak, nemen de vertellers de rollen op zich van Ariel, Ursula, Prins Eric, Sebastian, Bot en meer, en brengen de meeslepende onderzeese wereld voor de ogen van de gasten tot leven. Ze geven hun eigen eigentijdse draai aan het tijdloze verhaal van de zoektocht van een jonge vrouw naar onafhankelijkheid, liefde en een plek in de wereld.

Op hun eerste nacht aan boord maken Disney Wish-gasten een muzikale reis naar enkele van hun favoriete verhalen tijdens een origineel muzikaal spektakel, ‘Disney Seas the Adventure’. Wanneer Kapitein Minnie het roer overdraagt ​​aan haar dierbare vriend Goofy, zet hij koers naar onbekende wateren op een reis om zijn innerlijke kapitein te ontdekken. Onderweg komt Goofy een schare gedurfde, dappere en briljante Disney- en Pixar-vrienden tegen. Het avontuur zal uitmonden in een stoet personages die Captain Minnie en Goofy op het podium vergezellen tijdens een groots afscheid voordat ze de gasten uit het theater naar de Grand Hall leiden voor een onvergetelijke ervaring om de eerste dag aan boord af ​​te sluiten.

Zoals eerder aangekondigd, zal de Disney Wish ook een vernieuwde bewerking bevatten van ‘Disney’s Aladdin – A Musical Spectacular’, een favoriete show van de gasten. Deze snelle muzikale komedie is gebaseerd op het klassieke Disney Animation-verhaal van Aladdin die de geest ontmoet, vecht tegen de kwaadaardige Jadar en verliefd wordt op prinses Jasmine. Een andere favoriete Disney Cruise Line-ervaring keert terug aan boord van de Disney Wish op een geheel nieuwe manier met de première van Pirate’s Rockin ‘Parlay Party, een nieuwe kijk op het kenmerkende nachtelijke dekfeest dat zowel landrotten als vrijbuiters zal bekoren.

Disney Wish vaart zijn eerste reis op 9 juni 2022 gevolgd door een seizoen van cruises van drie en vier nachten vanuit Port Canaveral in Florida naar Nassau in de Bahama’s en Disney’s particuliere eiland Castaway Cay.

© foto’s Disney Cruise Line

Klik hier voor meer nieuws