Ponant geeft magaloog uit over Le Commandant Charcot

Ponant gaf een magaloog uit over Le Commandant Charcot. De publicatie over haar hoogpolaire hybride exploratieschip houdt het midden tussen een tijdschrift en een catalogus. De brochure van 188 pagina’s wil de lezer op een geheel nieuwe manier onderdompelen in de Arctische en Antarctische werelden en een uitgebreid 360°-beeld bieden van alle reizen die aan boord van Le Commandant Charcot worden voorgesteld.

In overeenstemming met de MVO-verplichtingen van het bedrijf, kunnen lezers bladeren door een digitale versie van de magaloog op de PONANT-website, compleet met QR-codes om online toegang te krijgen tot de audiovisuele en interactieve inhoud. Vanaf december is er ook een gedrukte versie op kringlooppapier verkrijgbaar.

Een cruise met Le Commandant Charcot is volgens de rederij een droom tot leven brengen. “Reizen over zee met Ponant is verder gaan dan de ervaring die de zintuigen te wachten staat, waardoor gasten nadenken over en een beter begrip en kennis krijgen van deze buitengewone omgevingen. En het is deze gedeelde wens om meer te weten te komen die wordt weerspiegeld in de pagina’s van deze hybride publicatie, met name de via vele getuigenissen van de expeditieteams op Le Commandant Charcot.”

In die zin gunt “The North Pole, the South Pole and You” de lezers een glimp van de adembenemende grote open ruimtes, terwijl “Life onboard” het elegante, gastvrije interieurontwerp, de faciliteiten en verfijnde diensten onthult en “Jean-Baptiste Charcot, een polaire bestemming” deuren opent naar het verkennen van een groot hoofdstuk van de poolgeschiedenis.”

De unieke brochure bevat een hele reeks andere onderwerpen, die echter slechts een momentopname zijn van wat er aan boord van een uniek schip kan worden geleerd en ervaren. Een voorproefje van de meeslepende reis die lezers en toekomstige gasten te wachten staat, ontdek je in de brochure.

© foto Ponant

Klik hier voor meer nieuws