Nieuwe private-dining ervaringen op Oceania-schepen

Oceania Cruises onthulde vier nieuwe culinaire ervaringen voor Privée, de privé-eetgelegenheid aan boord van de veelgeprezen Marina en Riviera. De nieuwe belevingen passen in het OceaniaNEXT-programma. Privée biedt de meest exclusieve private dining-ervaring op zee en kan elke avond worden gereserveerd voor één enkele groep van maximaal tien bevoorrechte gasten. Rijkelijk versierd met oversized witte leren troonstoelen, een unieke op maat gemaakte tafel van de beroemde architect Dakota Jackson op Ferrari-rode loper en verlicht door een gouden Venini-kroonluchter, transformeert Privée volgens de rederij elk aspect van dineren in een zintuiglijke ervaring.

“We zijn ‘s werelds toonaangevende culinaire cruisemaatschappij en stoppen bijgevolg nooit met verkennen, creëren en innoveren. Privée heeft in de loop der jaren een bijna legendarische status bereikt en is erg in trek bij onze gasten die voortdurend op zoek zijn naar niet alleen nieuwe, maar ook feestelijke eetervaringen om hun reizen te verrijken,” zei Bob Binder, President & CEO van Oceania Cruises.

Privée biedt gasten nu in totaal vijf culinaire ervaringen om uit te kiezen met een nieuw Degustation Menu, Wine Pairing Menu, Best of Oceania Cruises Menu, Best of Polo & Toscana Menu en zelfs een Executive Chef’s Menu met een speciaal samengestelde selectie van gastronomische gerechten van het culinaire team aan boord.

De komende maanden zal de boetiekrederij nog meer verbeteringen aankondigen in het raam van het OceaniaNEXT-programma. Daarbij wordt telkens een ander facet van de gastervaring benadrukt. 

© foto Oceania

Klik hier voor meer nieuws