Winterzon met CroisiEurope op de Canarische Eilanden

CroisiEurope organiseert deze winter voor het eerst cruises met La Belle des Océans in de Canarische Eilanden. Dit gloednieuw programma van zeven nachten naar zes eilanden in de archipel neemt gasten mee naar tropische valleien en woestijnduinen, pittoreske dorpjes tot moderne steden en tussen vulkanen en stranden. De cruise begint met een overnachting aan boord van het schip in Santa Cruz de Tenerife en doet Puerto de la Estaca (El Hierro), Santa Cruz de La Palma, San Sebastian (La Gomera) en Las Palmas (Gran Canaria) aan. De reis eindigt in Arrecife (Lanzarote) waar de gasten nog genieten van een nacht aan boord voor ze ontschepen.

Hoogtepunten zijn onder meer een bezoek aan drie nationale parken (Teide, Garajonay en Timanfaya) en rondleidingen op Gran Canaria, La Gomera en El Hierro. Gasten maken kennis met traditionele ambachten op La Palma en de kunstwerken van César Manrique op Lanzarote. Ook vermeldenswaard is dat CroisiEurope tijdens de excursies lokale wijn- en kaasproeverijen en streekgerechten serveert. De reis aan boord van La Belle des Océans is in volpension met dranken.

CroisiEurope biedt deze weekcruise aan tot april 2022 en herneemt het programma tijdens het winterseizoen 2022-2023. Het jongste zeeschip van de rederij is 103 meter lang en biedt plaats aan 130 passagiers, verdeeld over 65 suites en hutten met zeezicht. Wie vóór 25 december 2021 reserveert, geniet op een selectie afvaarten van een extra prijsvoordeel en gratis excursies naar het Nationaal Park Teide, erkend als Unesco-werelderfgoedsite en een rondleiding door Gran Canaria.

© foto CroisiEurope – Miran Brautovic

Klik hier voor meer nieuws