Silversea lanceert twee types van all-inclusive tarieven

Silversea Cruises breidt haar all-inclusive aanbod uit met een tweede all-in formule die reisagenten en gasten een grotere flexibiliteit geeft. De nieuwe ‘Port-to-Port’ -tarieven bieden extra opties om een meer gepersonaliseerd programma uit te werken dat aansluit bij de voorkeuren van de klanten, met name diegenen die hun eigen reisarrangementen voor en na de cruise willen laten samenstellen door hun reisadviseur.

De ‘Door-to-Door All-Inclusive Fares’ van Silversea behoren tot de meest robuuste all-inclusive aanbiedingen die beschikbaar zijn op de cruisemarkt. Ze omvatten economy-vluchttarieven of gereduceerde business class-vluchten, alle luchthaven-, hotel- en scheepstransfers, privétransfers vanaf de woning van de gast, pre- en post-cruise hotelnacht(en) of hotel dagkamers naargelang de bestemming en bagageafhandeling. Daarbovenop genieten de passagiers aan boord van de schepen van Silversea’s inclusieve excursies en gerenommeerde voorzieningen en diensten.

Daarnaast pakt de luxerederij nu uit met de ‘Port-to-Port All Inclusive Lower Fares’. Deze formule is aantrekkelijk voor reizigers die hun pre- en post-cruise reisarrangementen (vluchten, hotels, transfers…) zelf organiseren. Het tarief is beschikbaar op geselecteerde routes en vertrekdata en is gemiddeld 25 procent goedkoper dan de Door-to-Door-prijzen. Volgens de rederij bieden deze lagere tarieven een geweldige waarde zonder in te boeten aan luxe, omdat gasten tegelijk genieten van de inbegrepen excursies en alle geprezen voorzieningen en diensten aan boord van de schepen. De Port-to-Port-tarieven, die afhankelijk zijn van de beschikbaarheid en worden aangeboden voor een beperkt aantal Vista- en Veranda-suites op geselecteerde reizen, worden op geregelde tijdstippen herzien vanaf 28 februari 2022. Deze tarieven vereisen een niet-restitueerbare aanbetaling van 15 procent.

“In de aanloop tot het boekingsseizoen hebben we ons all-inclusive aanbod uitgebreid met de toevoeging van een gereduceerde aanbetaling en onze nieuwe Port-to-Port All-Inclusive-promotie, speciaal ontworpen voor gasten die er de voorkeur aan geven om hun eigen pre- en post-cruise reisarrangementen te ontwerpen,” zegt Barbara Muckermann, Chief Commercial Officer, Silversea Cruises.” Dit geeft onze reisadviseurpartners meer mogelijkheden om de perfecte reiservaring voor hun klanten te creëren en zo hun verkoop tijdens het Wave Season te verhogen.”

Voor beide tarieven geldt de Peace of Mind with Cancellation Policy naar aanleiding van de coronapandemie. Het huidige restitutie- en annuleringsbeleid is van toepassing op zowel tarieven als voordelen voor nieuwe boekingen gemaakt op afvaarten tot en met 30 april 2022. Volgens dit beleid kunnen gasten die geboekt hebben met een van beide tariefopties hun boeking annuleren en ontvangen een 100% Future Cruise Credit of 100% restitutie van het totale cruisetarief dat aan Silversea is betaald als de gast niet naar het schip kan reizen vanwege een reisbeperking van de overheid of indien een lid van het reisgezelschap positief test op Cvid-19. 

© foto Silversea Cruises

Klik hier voor meer nieuws