NCL publiceert nieuwe Embark-aflevering over Alaska

Norwegian Cruise Line heeft de volgende aflevering van EMBARK with NCL: ‘Adventure Alaska’ gepubliceerd. De serie is ontworpen om de mensen, bestemmingen en passie achter het merk te belichten. De tweedelige aflevering op www.ncl.com/embark nodigt reizigers uit om op de best mogelijke manier, samen met NCL, de bestemming Alaska te ontdekken en ervaren.

In ‘Adventure Alaska’ volgen kijkers twee leden van NCL’s team aan wal terwijl ze voor de allereerste keer naar de bestemming reizen om uit eerste hand te leren welke ervaringen gasten te wachten staan. Hun reis brengt hen van de Inside Passage – waar vijf NCL-schepen tijdens de zomer van 2022 een selectie van 5- tot 16-daagse routes aanbieden – naar het binnenland van Alaska voor de volledige Cruise Tour-ervaring van NCL. Die combineert oceaanreizen met avonturen aan wal.

“Alaska is voor zoveel reizigers een bucketlist-bestemming”, zegt Harry Sommer, President en Chief Executive Officer van Norwegian Cruise Line. “Alaska biedt eindeloze mogelijkheden voor avontuur, ontmoetingen met wilde dieren en indrukwekkende momenten. Hoewel het voor ons belangrijk is om deze ongelooflijke ervaringen te kunnen bieden aan onze gasten, hebben we ook aandacht voor de gemeenschappen die elke zomer van onze aanwezigheid afhankelijk zijn en die we willen ondersteunen en verrijken. Het is een partnerschap dat wij enorm waarderen en dat gekenmerkt wordt door onze duurzame ontwikkelingen en programma’s in de gehele regio.”

In de aflevering worden verschillende plaatsen in Alaska bezocht zoals Skagway, Anchorage en Denali. Ook de havensteden waar moederbedrijf Norwegian Cruise Line Holdings, Ltd. (NCLH) investeringen heeft gedaan in de lokale gemeenschappen, waaronder Juneau, Icy Strait Point en Ketchikan, worden bezocht.

Norwegian Cruise Line biedt in Alaska een verscheidenheid aan 5- tot 16-daagse havenrijke routes om de ongerepte schoonheid en wildernis van de staat te verkennen. Gasten kiezen uit een cruise met kleinere schepen zoals Norwegian Jewel, Norwegian Sun en de vernieuwde Norwegian Spirit voor een meer intieme ervaring of gaan aan boord van de nieuwste schepen zoals Norwegian Encore en Norwegian Bliss met uitgestrekte observatielounges en openluchtpromenades. Alle routes bevatten mogelijkheden om de indrukwekkende gletsjers van het gebied te aanschouwen, van Hubbard Glacier tot Endicott Arm en van Dawes Glacier tot Glacier Bay National Park. Neem voor meer informatie over de Alaska-reizen van NCL contact op met een reisprofessional of kijk op www.ncl.com

© foto Norwegian Cruise Line

Klik hier voor meer nieuws