Ervaar de feestdagen in ongeëvenaarde luxe met Regent Seven Seas

Voor reizigers die op zoek zijn naar het creëren van uitzonderlijke vakantieherinneringen in 2022 en 2023, heeft Regent Seven Seas Cruises zeven seizoensgebonden afvaarten onthuld om een onvergetelijke feestelijke ervaring te garanderen. De luxerederij organiseert in december 2022 en 2023 reizen van 14 tot 67 nachten van Australië en Nieuw-Zeeland tot exotisch Afrika, cultureel Azië en diverse bestemmingen in Noord- en Zuid-Amerika.

“Gasten zullen worden ondergedompeld in de feestelijke sfeer vanaf het moment dat ze aan boord stappen, met elk schip aangekleed in spectaculaire seizoensgebonden stijl. Van prachtige kerstbomen in het atrium tot opvallende feestelijke bloemstukken, een prachtig handgemaakt peperkoekdorp en een adembenemende voorstelling voor het aansteken van de Menora. Er is een feestelijk spektakel om elke hoek, evenals seizoensgebonden gerechten en magische decoraties te ervaren in elke haven,” vertelt Steve Odell, Senior Vice President & Managing Director Asia Pacific, Regent Seven Seas Cruises.

Cruisehoogtepunten

Seven Seas Explorer vertrekt uit Singapore op 12 december 2022, met de optie om de reis te verlengen met een gratis landprogramma van drie nachten voorafgaand aan de cruise. Het schip zal tijdens de 17-nachten ‘Coastal Beauties of the Pacific’ onder meer Java, Bali en Thursday Island aandoen en eerste kerstdag doorbrengen op het spectaculaire Whitsunday Island. Maak een keuze uit 28 gratis excursies, waaronder een rit te paard om hindoetempels in de bergen van Semarang te bezoeken, ontdek hoe kunstenaars levendige batikstoffen maken op Bali, zweef over de prachtige stranden en koraalriffen van Thursday Island in een helikopter of maak een luxecruise met een catamaran naar Whitehaven Beach in de Whitsundays, regelmatig verkozen tot een van de top 10-stranden ter wereld. In 2023 vertrekt Seven Seas Explorer tijdens de eindejaarsperiode voor een 14-nachten durende reis ‘New Zeeland New Year’ van Sydney naar Auckland met afvaart op 22 december 2023.

Avonturiers kunnen kiezen voor een 15-nachten durende ‘Holiday Safari’ met Seven Seas Voyager. Deze cruise vertrekt op 21 december 2022 in Kaapstad. Van een gratis Winelands and Wildlife-programma van drie nachten voor of na de cruise in Kaapstad tot de ongerepte bezienswaardigheden van Namibië, de warme gastvrijheid van Mozambique en de natuurlijke schoonheid van Richards Bay. Gasten kunnen onderweg kiezen uit 20 gratis excursies waaronder een zeehonden- en pelikaancruise in de beroemde lagune van Walvis Bay in Namibië, een wandeltocht in Maputo, Mozambique en een aantrekkelijke game drive om olifanten, giraffen, leeuwen, luipaarden en witte neushoorns van dichtbij te zien in het Hluhluwe wildreservaat.

Reizigers kunnen eveneens overwegen een suite te boeken op Seven Seas Grandeur die zich in 2023 bij de Regent-vloot voegt. Scheep op 21 december 2023 in voor 16 nachten van ongeëvenaarde luxe van Miami naar Los Angeles op de ‘Comfort Across the Canal’-cruise. Van schildpaddenreservaten, straatverkopers, Stingray City en rumdistilleerderijen in Georgetown, tot de glamoureuze stranden van Acapulco, rondleidingen door het kunstdistrict, tequila-proeverijen en salsa kookworkshops in Cabo San Lucas in Mexico – er is genoeg te ontdekken, zowel aan boord als aan wal.

Ontdek ‘Christmas in the Amazon’ aan boord van Seven Seas Mariner. Dit 25-nachten durende avontuur start op 12 december 2023 in Miami en omvat 90 gratis excursies op bestemmingen variërend van St Barts en Guadeloupe tot Trinidad & Tobago, Grenada en Brazilië. Breng eerste kerstdag door te midden van de renaissance-pracht van Manaus, het ‘Parijs van de tropen’ aan de Amazonerivier, en ga mee op een rivierboottocht om roze dolfijnen, exotische orchideeën en kaaimannen te ontdekken. Andere hoogtepunten zijn de flamingo’s en botanische tuinen van Guadeloupe, snorkelen en walvissen spotten op Dominica, ontspannen op Blue Lagoon eiland en genieten van de Caraïbische keuken op de Bahama’s.

© foto’s Regent Seven Seas Cruises

Klik hier voor meer nieuws