Ontdek Oceania Cruises’ Suite Life tijdens webinar

Oceania Cruises organiseert aanstaande donderdag, 16 december, een webinar over haar Suite Life. Tijdens de bijeenkomst voor reisprofessionals gaat Christine van Leeuwen, Business Development Manager Benelux dieper in op de voordelen voor de gasten die verblijven in een suite aan boord van de schepen van de boetiekrederij.

Van Leeuwen: “Gasten die alleen het beste willen, hoeven niet verder te kijken dan onze sublieme suites. Bel gewoon de butler voor bevoorrechte diensten, waaronder het persen van kleding en het serveren van uw diner per gang in de suite. Verwen uzelf met Bulgari-voorzieningen. Ontspan op uw eigen teakhouten veranda. Van de gratis champagne tot de gratis wasservice, kom meer te weten over de suite-privileges en exclusieve luxe die Oceania Cruises biedt.”

Op de Vista, het nieuwe vlaggenschip van de rederij dat in het voorjaar van 2023 in de vaart komt, tilt Oceania Cruises de suitebeleving nog een trede hoger met een breed gamma aan accommodatie. Alle Owner’s, Vista en Oceania Suites zullen er uitgerust zijn met bad. De Owner’s Suites worden zelfs aangekleed met meubilair van Ralph Lauren Home.

De webinar start donderdag om 9u30 en is voorbehouden voor reisprofessionelen. Klik hier om te registreren.

© rendering Oceania Cruises

Klik hier voor meer nieuws