Crystal Cruises keert in 2022 terug naar Alaska

Na een afwezigheid van drie jaar keert Crystal Cruises volgende zomer terug naar Alaska. De luxerederij stelt er tussen 23 juni en 1 augustus een reeks cruises van 7 tot 11 nachten voor aan boord van de Crystal Serenity. Het gaat zowel om retour- als enkele reizen vanuit Anchorage (Whittier) en Vancouver in Canada. Met bijna 100 verschillende Destination Discoveries wil de rederij haar gasten de ultieme manier bieden om de serene schoonheid van de Last Frontier te verkennen en ervaren.

“Een cruise met Crystal in Alaska is de enige zeevakantie die persoonlijke blikken op de indrukwekkende landschappen en dieren in het wild combineert met een zessterrenservice en een scala aan voorzieningen aan boord die ons een reputatie hebben opgeleverd als de leider in luxecruisen”, zegt Jack Anderson. De president van Crystal merkt bovendien op dat de afvaarten exclusief zijn omdat de rederij geen plannen heeft om na volgend jaar op korte termijn terug te keren naar Alaska.

Een team van experts aan boord staat klaar om de gasten te helpen hun vakantie in Alaska te maximaliseren en waardevolle inzichten te geven in het ongelooflijke zee- en dierenleven in de regio, de majestueuze landschappen en de interessante geschiedenis. Gastsprekers zijn onder meer Kurt Dunbar die al lang Alaska woont en zijn enorme kennis de afgelopen 20 jaar heeft gedeeld met zowel cruisegasten als universiteitsstudenten, en Rob Caskie, een favoriete gast in Crystal’s populaire podcastserie ‘Storytellers’ die zijn persoonlijke Alaska-ervaringen deelt tijdens gedenkwaardige gesprekken.

© foto Pixabay

Klik hier voor meer nieuws