Norwegian Cruise Line vernieuwt Latitudes-getrouwheidsprogramma

Norwegian Cruise Line heeft haar Latitudes Rewards-programma voor cruisers verbeterd, met een opnieuw ontworpen niveaustructuur. Die laat gasten toe makkelijker de volgende status te bereiken en te profiteren van tal van nieuwe voordelen.

Het vernieuwde programma heeft zeven niveaus, waaronder een gloednieuwe Diamond-status en de Sapphire-status die de Platinum Plus vervangt. Bijna alle niveaus hebben een verlaagd aantal punten om een nieuw statusniveau te ontgrendelen, waardoor gasten sneller van exclusieve beloningen kunnen genieten. Zo is de Silver-status nu beschikbaar voor gasten met 20 Rewards-punten, vergeleken met 30 voorheen. Daardoor bereiken gasten die een tiendaagse reis in een suite boeken, automatisch de Silver-status na één enkele cruise.

Latitudes-leden hebben toegang tot een reeks nieuwe ervaringen aan boord en speciale aanbiedingen, gedifferentieerd op basis van hun status. Voordelen zijn onder meer een eenmalige gratis cabine-upgrade, een Wines Around the World-proeverij, Sail & Sustain Mixology-ervaring, cruises voor leden, kortingen op internetpakketten en als nieuwigheid de status-pinnen

Andere voordelen waarvan de Latitudes-leden blijven genieten naarmate ze hogerop komen, zijn onder meer cocktailparty’s voor leden, gratis specialiteitenrestaurants en wasservice, voorrang bij tenders en ontscheping, evenals genieten van scherp geprijsde excursies aan wal, belastingvrij winkelen, fotopakketten en spa-behandelingen.

Norwegian Cruise Line reikt reisagenten nieuwe middelen aan om hen te ondersteunen bij het communiceren van de voordelen naar hun klanten, inclusief speciale NCLU-trainingen die beschikbaar zijn via Norwegian Central.

Cruisers verdienen één Rewards-punt voor elke nacht dat ze varen, met een extra punt per nacht voor suite- en The Haven by Norwegian-gasten, evenals voor leden die een Latitudes Rewards Insider-aanbieding boeken. Passagiers worden automatisch ingeschreven voor het programma zodra ze thuiskomen van hun eerste cruise. Ga voor meer informatie naar www.ncl.com/latitudes.

© foto Norwegian Cruise Line

Klik hier voor meer nieuws