SeaDream moderniseert haar cruiseyachts

SeaDream Yacht Club rondt deze maand de modernisering van haar cruiseyacht SeaDream II af. Tegen 26 maart zal ook SeaDream I een gelijkaardige, ingrijpende vernieuwing ondergaan. Onder de hoede van gerenommeerde Europese architecten en ontwerpers worden alle hutten en lounges, inclusief de huidige SeaClub op dek 6 volledig aangepakt. In dit renovatieproject is elk aspect ontworpen om aan te sluiten bij de wensen van de hedendaagse luxereiziger.

De kajuiten worden tot op het staal gestript en krijgen nieuwe hardware, stoffering en gestroomlijnde opslagruimtes die een meer comfortabele en functionele oplossing bieden. De elektrische voorzieningen in de hutten worden state-of-the-art met USB/USBC-oplaadpoorten, wifi, sensorverlichting en nieuwe 55-inch led-tv’s met een ruime keuze aan films, tv-zenders en infotainmentsysteem.

Alle buitendekken worden voorzien van Birmese teakhouten vlonders, een weerspiegeling van een eeuwenoude yachttraditie van duurzaamheid en luxe. De aankleding gebeurt met Balinese droombedden, ligstoelen en sterrenkijkers, handgemaakt van eersteklas mahoniehout, compleet met Italiaanse bekleding, kussens en op maat gemaakte handdoeken, designparasols en hangmatten. Voor de elegante finishing touch zorgen details in kristal, zilveren ijsemmers, geborduurde zijden pyjama’s en met leder afgewerkte dienbladen.

Verder installeert de rederij op dek 6 met onbelemmerd 360-graden uitzicht twee nieuwe bubbelbaden voor koppels. Twee regendouches zijn perfect om af te koelen na het zonnebaden. Tot slot wordt eveneens het marinaplatform geüpgraded en installeert de rederij een Instagram-muur waar gasten aan boord hun verhalen kunnen maken en delen met familie en vrienden.

Aan de modernisering van de twee cruiseyachts hangt een prijs van meer dan 10 miljoen euro. Volgens Andreas Brynestad van SeaDream Yacht Club weerspiegelt deze investering de voortdurende toewijding van de rederij aan comfort en optimaal gemak. “Tijdens deze ongekende tijden, terwijl de reisindustrie door de Covid 19-pandemie navigeert, hebben wij kosten noch moeite gespaard in onze missie om een verhoogde gastenervaring te bieden. Wij geloven dat de tijd rijp is om onze middelen te besteden aan de evolutie van de SeaDream-yachten. Onze uitdrukking ‘Yachting’ is niet alleen een statement over de afmetingen van onze schepen, maar beschrijft ook een levensstijl. Met deze modernisering evolueren we mee met de hedendaagse luxereiziger en blijven we ons focussen op de aandacht voor detail en de onberispelijke service die bepalend is voor yachting.”

© foto SeaDream Yacht Club

Klik hier voor meer nieuws