SH Minerva verlengt winterseizoen in Antarctica

Swan Hellenic plant een nieuwe cruise in februari en opent beperkte ongebruikte chartercapaciteit op een andere februari-afvaart om aan de stijgende vraag te voldoen. Er zijn nog passagiershutten en suites beschikbaar. Met de beslissing speelt de pionier van culturele expeditiecruises in op de sterke vraag na de eerste cruise van SH Minerva.

Volgens Swan Hellenic was de negendaagse maidencruise van haar nieuwe schip SH Minerva een enorm succes, waarbij gasten hun vreugde zowel persoonlijk als in vele enthousiaste posts op sociale media tijdens en na hun culturele expeditiecruise uitten. “Bovendien bleef deze uitbundige waardering niet beperkt tot slechts een of twee aspecten van de ervaring, maar omvatte alles van het elegante comfort, innovatieve voorzieningen, creatieve gastronomische gerechten en artistiek entertainment aan boord, tot de verhelderende deskundige lezingen en spannende zodiac-expedities. De foto’s die je kunt zien, zeggen alles!”

In een mededeling zegt de rederij dat de reacties zijn waarop ze gehoopt had. “Dit is precies wat Swan Hellenic gedurende vele maanden van plan was, een team van wereldklasse samenstellen terwijl ons ijsklasse-schip van de volgende generatie werd gebouwd. De heroplevende pioniers van de expeditiecruise waren dan ook verheugd, maar niet verrast. Wat ons echter overrompelde, was de bijna onmiddellijke toename van de vraag naarmate het nieuws zich verspreidde.”

Swan Hellenic plant daarom een nieuwe 13-daagse poolcruise naar het Antarctisch Schiereiland en de Zuid-Shetland-eilanden, voorbij de Antarctische Cirkel, met vertrek uit Ushuaia op 20 februari. Daarnaast opent ze de beperkte resterende accommodatie op de gecharterde 13-daagse ontdekkingscruise op het Antarctisch Schiereiland, met vertrek uit Ushuaia op 8 februari. Als gevolg hiervan is er op dit moment nog een keuze aan passagiershutten en suites beschikbaar. Liefhebbers van de culturele expeditiecruises krijgen met andere woorden twee bijkomende kansen de terugkeer van Swan Hellenic te vieren en te zien wat anderen niet doen tijdens unieke ervaringen op Antarctica.”

“De eerste cruise van SH Minerva overtrof de hoge verwachtingen van onze gasten”, legt CEO Andrea Zito uit. “We zijn vastbesloten om verder alles in het werk te stellen om er onder meer voor te zorgen dat onze gasten genieten van een geweldige vakantie wanneer zij dat willen. Daarom hebben we deze extra kansen gecreëerd voor nieuwe gasten om ons vanaf het begin te vergezellen op dit avontuur.”

© foto Swan Hellenic

Klik hier voor meer nieuws