Nieuw Amerikaans specialiteitenrestaurant op Wonder of the Seas

Royal Caribbean International onthult een line-up van meer dan 20 eetgelegenheden op Wonder of the Seas met als headliner het debuut van The Mason Jar Southern Restaurant & Bar. Aan boord van het vijfde schip van de Oasis-klasse dat in maart 2022 in de vaart komt, vinden gezinnen en reizigers een ongeëvenaarde verscheidenheid aan smaken, variërend van Italiaanse klassiekers over Amerikaanse sportbarfavorieten, tot op New England geïnspireerde visgerechten en zeevruchten.

Helemaal nieuw is The Mason Jar waar gasten een ​​maaltijd, drankjes en herinneringen delen in een warme, informele setting. Elk detail biedt zuidelijke charme in een landelijke en rustieke sfeer met live countrymuziek en zelfs een gezellige veranda met een schommel om te loungen. Op het menu staan ​​hapjes uit de zuidelijke staten en nieuwe twists op klassiekers waar het hele gezin van kan genieten tijdens een brunch of diner en als late night bites. Brunch favorieten variëren van hartige johnnycakes gegarneerd met barbecue pulled pork tot sweet-tooth cinnamon rolls. Tijdens het avondeten zijn hoogtepunten onder meer gefrituurde groene tomaten, authentieke zuidelijke gebakken kip, krabbeignets geserveerd met krabdip, garnalen en grits. Zoete eindes gaan van traditionele taarten tot shakes. En tot slot, keep the good times rolling met een robuuste verzameling Amerikaanse whisky’s en cocktails in een gekoelde weckpotten.

The Mason Jar is nog maar het begin. Wonder of the Seas biedt een verscheidenheid aan restaurants, bars en lounges verdeeld over acht karakteristieke buurten, van Central Park tot de geheel nieuwe Suite Neighborhood, een primeur voor de Oasis-klasse. Blikvangers zijn onder meer The Vue waar de gelukkigste happy hours zijn te vinden, de familieaangelegenheid Giovanni’s Italian Kitchen & Wine Bar met Italiaanse specialiteiten, een uitgebreide wijn– en cocktailkaart en Playmakers Sports Bar & Arcade met tientallen grote tv’s, bargerechten en ijskoud bier van de tap. El Loco Fresh & Cantina Fresca is de grab-and-go plek voor Mexicaanse lekkernijen en margarita’s. The Lime & Coconut op het pooldeck is het centrum van de Caraïbische sfeer met meerdere zwembadbars en livemuziek.

Vakantiegangers krijgen nog meer opties voorgeschoteld zoals Wonderland, Aziatisch geïnspireerde smaken bij Izumi, het Amerikaans steakhouse Chops Grille, Amerikaanse seizoensgerechten bij 150 Central Park, Johnny Rockets, Starbucks, Sugar Beach en meer. Wat de stemming ook is, Wonder of the Seas introduceert een culinaire line-up die tegemoet komt aan alle gasten en hun verschillende smaakpapillen.

Wonder of the Seas verwelkomt in maart en april haar eerste gasten op cruises vanuit Fort Lauderdale naar de Caraïben en Perfect Day at CocoCay, de particuliere eilandbestemming van Royal Caribbean in de Bahama’s. Tussen mei en oktober vaart het schip in de Westelijke Middellandse Zee vanuit Barcelona en Civitavecchia (Rome). Vanaf november wordt Port Canaveral nabij Orlando haar vaste thuishaven. 

© rendering Royal Caribbean International

Klik hier voor meer nieuws