Nieuwe Cruise & Style ligt in de winkel

Cruise & Style 2022-2023 ligt in de krantenwinkel. Het cruisemagazine is intussen al aan zijn 14de jaargang toe. Het glossy jaarboek telt 164 pagina’s en presenteert andermaal een ruim aanbod aan nieuwe luxueuze cruiseyachten, expeditieschepen, kleine schepen, premium vaartuigen en grote resortschepen, reportages over zee- en riviercruises, tips over wat te doen in talrijke aanleghavens, getuigenissen van cruisereizigers, interviews met cruisespecialisten en info over interessante routes.

Volgens uitgever Rudy Beckx is het verlangen naar een cruisevakantie ontzettend groot. Cruise & Style wil ervoor zorgen dat de lezers het juiste schip boeken. “Velen willen terug cruisen en de boekingen bij de rederijen lopen goed. De maatschappijen hebben tijdens de stillegperiode bovendien gewerkt aan vernieuwingen en de invoering van gezondheidsprotocollen om de gasten een verantwoorde hervatting van het cruisen te garanderen. De pandemie heeft de cruisesector, net als vele andere sectoren, gedwongen om nieuwe en innovatieve manieren uit te dokteren om reizen veiliger en gezonder te maken.”

Wat Beckx vooral opvalt is het toenemend gebruik van technologie. “Die maakt een alsmaar belangrijker onderdeel uit van de beleving op een cruiseschip. Bijna alles wat je doet voor je aan boord gaat, gebeurt contactloos van het online inchecken tot het downloaden van de instapkaart op je smartphone. Gasten worden ook aangemoedigd de mobiele app te gebruiken om doorheen het schip te navigeren, kinderen op te volgen, spabehandelingen, restaurants en excursies te reserveren. Positief is het gebruik van QR-codes om menu’s op te roepen. Ook het papieren dagkrantje kunnen de gasten voortaan op hun smartphone of tablet bekijken. Hierdoor vermindert meteen ook de hoeveelheid papierafval heel sterk.”

Cruise & Style 2022-2023 is verkrijgbaar in de krantenshop, in de Standaard Boekhandel waar het deze week wordt beloond met de ‘Titel van de Week’, de Relay & Press Shops en online via www.cruisestyle.be.

© foto Cruise & Style

Klik hier voor meer nieuws