CroisiEurope lanceert haar rivier-, kanaal en zeeprogramma 2023

Europa’s grootste riviercruise-operator, CroisiEurope, heeft aangekondigd dat haar wereldwijde programma 2023 van rivier-, kanaal- en oceaanroutes nu in de verkoop is. Het programma voor volgend jaar omvat 170 routes met 55 schepen op 39 waterwegen in 37 landen.

Nieuw voor 2023 is een unieke hotelbootcruise ‘Parijs, middeleeuws Frankrijk en romantiek in Fontainebleau’ van de Petite Seine naar de Yonne. Deze zevendaagse cruise aan boord van MS Deborah neemt gasten mee op een reis naar schilderachtige aanloophavens met historische steden, prachtige tuinen en een uitstekende lokale keuken. De cruise begint in Parijs en brengt een bezoek aan Evry, Melun, Moret-Sur-Loing en Montereau-Fault-Yonne voordat ze eindigt in Sens, waar de gasten terugkeren naar Parijs. Deze nieuwe cruise wordt 14 keer of twee maal per maand aangeboden tussen 19 april en 11 oktober 2023.

Bovendien biedt CroisiEurope een vroegboekkorting aan op alle routes van 2023, met uitzondering van cruises op de Wolga, de Nijl en de Ganges van 15 procent indien geboekt voor 31 augustus 2022, 10 procent indien geboekt tussen 1 september en 15 oktober 2022 en 5 procent voor boekingen gemaakt tussen 16 oktober en 30 november 2022.

Sinds vorig jaar werkt CroisiEurope met succes samen met Bureau Veritas voor de Safeguard-certificering van haar schepen. Het Safeguard-certificeringslabel zorgt voor de juiste toepassing van preventieve sanitaire maatregelen. Die zijn onderworpen aan een rigoureus auditproces en bevestigen dat de bemanningsleden grondig zijn opgeleid om ze te implementeren. Deze maatregelen zijn dit jaar verder aangescherpt, waarbij gasten een bewijs van vaccinatie of een negatieve PCR- of snelle antigeentest moeten voorleggen voordat ze aan boord gaan.

© foto CroisiEurope

Klik hier voor meer nieuws